Webinar | Despre traumă și grija de sine | 19 iulie 2022

0

Marți19 iulie, încheiem prima serie de webinarii „Despre traumă și grija de sine” și vă invităm la ultima întâlnire virtuală din această vară între 15.00 – 16.30.

Nu ne propunem să vă reamintim cât este de dificilă și complexă perioada pe care, cu surprindere și strângere de inimă, o traversăm cu toții. Nici nu venim cu soluții incredibile pentru toate problemele care atât de dinamic se multiplică. Dar putem să vă oferim un context valoros de învățare, care să ne ajute să înțelegem mai bine ce ni se întâmpla și cum putem fi mai puternici și mai de ajutor. A face ce trebuie presupune cunoaștereînțelegereînvățare. Înseamnă grijă de sine pentru a putea avea grijă de ceilalți.

Alături de Diana Vasile, președinte Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei, vă promitem conținuturi la fel de interesante și dinamice în relație cu participanții.

Înscrie-te aici.

Despre autor

avatar

Despre CONCORDIA Organizația Umanitară CONCORDIA este o organizație independentă, neguvernamentală și nonprofit, activă la nivel internațional, care are ca misiune susținerea familiilor aflate în dificultate și (re)integrarea socială (familială, școlară, profesională) a copiilor, tinerilor și adulților, spre o viață autonomă și responsabilă. Timp de 25 de ani CONCORDIA a ajutat în România peste 4.500 de copii și tineri, și ocrotește anual peste 500 de copii şi tineri în casele şi locuinţele sale din Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii Rahtivani, Judeţul Prahova. Principalele servicii ale CONCORDIA asigură îndeplinirea misiunii sale: îngrijire și educație pentru copii și tineri în case de tip familial, educație vocațională și formare profesională, consiliere și orientare profesională, locuințe protejate, ateliere pentru deprinderea abilităților de viață independentă, adăpost de noapte, centru de zi pentru copii și servicii în comunitate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.