Voluntariatul care te duce departe

0

 Noul an universitar a inceput in forta pentru AIESEC Arad, care a dat startul zilele trecute campaniei de recrutare. Elevii si studentii au acum ocazia sa se alature celei mai mari si ambitioase organizatii de studenti din lume.

Incepand de saptamana aceasta, AIESEC Arad a deschis aplicarile pentru noi membri in organizatie. Tinerii cu varste intre 17 si 30 ani sunt invitati sa descopere experienta AIESEC prin programe de practica sau voluntariat intr-una din cele 113 tari in care organizatia activeaza. In plus, acestia pot avea parte internationalism, voluntariat si dezvoltare personala prin participarea la organizarea  unor proiecte cu influenta educationala si sociala.

Conditiile de aplicare sunt legate de urmarea unei forme de invatamant (liceal sau unversitar) si completarea unui formular care poate fi accesat pe site-ul official www.aiesecarad.ro. Termenul limita de inscriere este 19 octombrie 2012.

Aflat in promovare a organizatiei, Hanes Alexandru- vicepresedinte pe aria de Comunicare in cadrul AIESEC Arad declara:

“Aceasta recrutare va fi cea mai mare organizata vreodata din moment ce vrem sa aducem minim 100 de membrii noi. Am facut un calcul si ne-a dat acest numar din moment ce vrem sa implementam 7 proiecte noi pana in primavera cand va fi urmatoarea recrutare. Asa ca daca esti un student sau elev care doreste sa ajute la imbunatatirea Aradului prin proiectele organizate de noi sau doresti sa mergi intr-un internship in alta tara AIESEC Arad este locul unde vei gasi acest lucru.” 

AIESEC Arad a luat fiinta in 2010, la initiativa unui grup de tineri care doreau o schimbare pozitiva in orasul lor si o platforma de invatare practica pentru studenti. Proiecte precum OpenEd, MoneySense, GROW sau AIESEC University, o serie de conferinte si peste 20 studenti care au avut parte de stagii de voluntariat si practica sunt doar cateva dintre lucrurile pe care aceasta organizatie le-a facut posibile.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează