Verde pentru Biciclete! Mic dejun la Timisoara!

5

Daca mergi pe bici, spre servicii, “Verde pentru Biciclete” te rasplateste cu … un mic dejun biciclist!

pe-bici-spre-servicii_-horea_crisovanVoluntari “Verde pentru Biciclete” vor fi prezenti in perioada 21-25 septembrie 2009, intre orele 7:00 si 9:00 in zone cu circulatie intensa din Timisoara.  Daca te vei afla printre biciclistii surprinsi in trafic mergand la locul de munca, vei primi un mic dejun compus dintr-o bautura calda (ceai sau cafea) si o mica gustare 100% bio:  iaurt si napolitana cu ciocolata.

“Verde pentru Biciclete” doreste sa incurajeze mersul pe bicicleta si la locul de munca, in cadrul campaniei “Pe bici, spre servicii”.  Micul Dejun Biciclist este un prim demers in acest sens si va fi o recompensa simbolica pentru cei care aleg sa se deplaseze intr-un mod ecologic. In plus, marcam astfel si Ziua Internationala Fara Masini-22 septembrie si o parte din Saptamana Europeana a Mobilitatii.

“Micul Dejun Biciclist” este o actiune realizata de “Verde pentru Biciclete”, in colaborare cu Restaurant Opera, Life Care Corp, Centrul Cultural Francez, Clubul Sportiv Gratzu, KissFM, Ziua de Vest, timisoreni.ro, tion.ro si Timis  Expres.

Pentru mai multe motive sa mergi pe bici, spre servicii, acceseaza www.pedaleaza.ro
Echipa “Verde pentru Biciclete”
www.pedaleaza.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

5 comentarii

  1. Pingback: Tweets that mention Verde pentru Biciclete! Mic dejun la Timisoara! - RomaniaPozitiva -- Topsy.com

  2. avatar

    Saluti,
    Functioneaza treaba foarte bine, intocmai cu ce si-au propus. Azi dimineata i-am vazut la Casa Tineretului si in Piata Victoriei cu cafele si ceaiuri pentru biciclisti, frumos

    Felicitari lor!

  3. Pingback: “Verde pentru Biciclete” la Timisoara! | Lume Buna

Comentează