Verde pentru Biciclete! Mic dejun la Timisoara!

5

Daca mergi pe bici, spre servicii, “Verde pentru Biciclete” te rasplateste cu … un mic dejun biciclist!

pe-bici-spre-servicii_-horea_crisovanVoluntari “Verde pentru Biciclete” vor fi prezenti in perioada 21-25 septembrie 2009, intre orele 7:00 si 9:00 in zone cu circulatie intensa din Timisoara.  Daca te vei afla printre biciclistii surprinsi in trafic mergand la locul de munca, vei primi un mic dejun compus dintr-o bautura calda (ceai sau cafea) si o mica gustare 100% bio:  iaurt si napolitana cu ciocolata.

“Verde pentru Biciclete” doreste sa incurajeze mersul pe bicicleta si la locul de munca, in cadrul campaniei “Pe bici, spre servicii”.  Micul Dejun Biciclist este un prim demers in acest sens si va fi o recompensa simbolica pentru cei care aleg sa se deplaseze intr-un mod ecologic. In plus, marcam astfel si Ziua Internationala Fara Masini-22 septembrie si o parte din Saptamana Europeana a Mobilitatii.

“Micul Dejun Biciclist” este o actiune realizata de “Verde pentru Biciclete”, in colaborare cu Restaurant Opera, Life Care Corp, Centrul Cultural Francez, Clubul Sportiv Gratzu, KissFM, Ziua de Vest, timisoreni.ro, tion.ro si Timis  Expres.

Pentru mai multe motive sa mergi pe bici, spre servicii, acceseaza www.pedaleaza.ro
Echipa “Verde pentru Biciclete”
www.pedaleaza.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

5 comentarii

  1. Pingback: Tweets that mention Verde pentru Biciclete! Mic dejun la Timisoara! - RomaniaPozitiva -- Topsy.com

  2. avatar

    Saluti,
    Functioneaza treaba foarte bine, intocmai cu ce si-au propus. Azi dimineata i-am vazut la Casa Tineretului si in Piata Victoriei cu cafele si ceaiuri pentru biciclisti, frumos

    Felicitari lor!

  3. Pingback: “Verde pentru Biciclete” la Timisoara! | Lume Buna

Comentează