Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Upgrade Academy, platformă online de pregătire pentru admiterea la universități de top, își propune să atragă 350.000 de euro printr-o primă rundă de investiții

0

Constantin Bosînceanu, Fondator&CEO: targetăm 100.000 de euro printr-o campanie pe SeedBlink, în condițiile în care am securizat deja o finanțare de 250.000 euro

  • Format educațional hibrid, cu conținut digital și coaching personalizat oferit de absolvenți de facultăți de top
  • Compania demarează o campanie pe SeedBlink pe 15 septembrie 2021
  • Lead investors: Cofounder Zone (Polonia), Grouport (Cehia), Growceanu (RO), Angel Investors (Statele Unite), printre care și cofondatorii WHOOP (companie Unicorn US), cu o investiție totală de 250.000 EUR
  • Cu 260 de clienți și o cifră de afaceri de peste 300.000 de euro în 2020, compania estimează 600 de clienți și venituri de 1 milion de euro pentru 2021, triplu față de 2020
  • Fondurile obținute vor fi folosite pentru extinderea pe noi piețe europene și dezvoltarea produsului

București, 15 septembrie, 2021: Upgrade Academy, platformă online de pregătire pentru admiterea la universități de top din lume, intenționează să atragă o finanțare în valoare de 350.000 de euro, dintre care 100.000 de euro pe Seedblink. 2,6 % din acțiunile companiei vor fi scoase la vânzare pe SeedBlink, astăzi, 15 septembrie.

Runda de investiții este susținută de investitori privați cu experiență în tehnologie printr-o finanțare în valoare de 250.000 euro: Cofounder Zone (Polonia), Grouport (Cehia), Growceanu (RO), Angel Investors (Statele Unite), printre care și co-fondatorii WHOOP (companie Unicorn din US). Finanțarea obținută va fi direcționată pentru extinderea pe alte piețe europene și dezvoltarea produsului. Upgrade Academy țintește extinderea internațională a serviciilor de coaching pentru admitere în țări precum Spania, UK, Polonia și Rusia.

Compania fost lansată în 2017 de către Constantin Bosînceanu, cu o experiență de peste 10 ani în tehnologie și finanțe, dobândită atât pe piața din România, cât și din Statele Unite. S-au alăturat în calitate de co-fondatori, Camelia Diaconu și Alex Bulintis, cu experiență notabilă în tehnologie, creare de conținut și antreprenoriat. Cei trei au creat Upgrade Academy cu intenția de a dezvolta cea mai eficientă platformă online de pregătire pentru admiterea la universități de top, dar și de educație pentru joburile viitorului. Atât membri fondatori, cât și restul echipei, sunt absolvenți ai unor facultăți de top, precum Harvard, Cambridge, Minerva sau Oxford.

Platforma noastră răspunde unei nevoi evidente a pieței, și anume accesul la conținut educațional digital și coaching personalizat, oferit de absolvenți de facultăți de top. Avem deja încasări importante de la clienți internaționali din Germania, Franța, Spania, UK, Grecia, Vietnam și obiectivul nostru strategic pe termen scurt este extinderea pe noi piețe europene. Ne bucurăm că această primă rundă de investiții este securizată de o finanțare în valoare de 250.000 de euro din partea unor investitori privați externi, dar și din România”, afirmă Constantin Bosînceanu, Fondator & CEO Upgrade Academy.

Platforma Upgrade Academy înregistrează o rată de admitere de 84% la universități din top 100 global și un Net Promoter Score de 64, din partea clienților.

Pentru 2021, managementul estimează o cifră de afaceri de 1 milion de euro, în creștere de trei ori față de anul 2020, în contextul interesului crescut pentru domeniul EduTech, în special în țările din Europa de Vest.

Constantin ne-a lăsat o impresie foarte bună de la prima noastră conversație din martie, prin energia și ambiția sa, dar și prin subiectul nobil pe care îl abordează. Din păcate agilitatea sistemului de învățământ nu este similară cu a elevilor de liceu, făcând astfel loc unor startup-uri ambițioase să adreseze aceste nevoi. Faptul că Upgrade Academy s-a înconjurat de o suită valoroasă de consilieri internaționali după absolvirea acceleratorului Supercharger Ventures îi pune într-o poziție privilegiată pentru a scala soluția lor. Upgrade Academy lucrează intens pentru a deveni un jucător important, și ne bucuram că putem oferi investitorilor noștri această oportunitate EdTech” a spus Andrei Dudoiu, Managing Partner și președinte al BoD SeedBlink.

Piața serviciilor de educație este estimată la 3,3 milioane de euro în România și 503 milioane de euro în Europa. În prezent, Upgrade Academy este lider pe piața din România, cu o cotă de piață de 10%.

***

Despre Upgrade Academy

Upgrade Academy este cea mai eficientă platformă online de pregătire pentru admiterea la universități de top din toată lumea, datorită formatului educațional hibrid, cu conținut digital și coaching personalizat oferit de absolvenți de facultăți de top. Startup-ul fost lansat în 2017 de către Constantin Bosînceanu, cu o experiență de peste 10 ani în tehnologie și finanțe, dobândită atât pe piața din România, cât și din Statele Unite. Co-fondatori sunt Camelia Diaconu și Alex Bulintis, cu experiență dovedită în tehnologie, creare de conținut și antreprenoriat.

Compania a înregistrat o cifră de afaceri de peste 300.000 euro în 2020, iar managementul estimează o triplare a veniturilor în 2021, și anume, 1 milion de euro la finalul anului în curs. Mai multe despre Upgrade Academy, pe www.upgradeacademy.ro.

Despre SeedBlink

Seedblink este platforma de investiții în startups de tehnologie cu cea mai mare creștere din Europa din punctul de vedere al sumelor tranzacționate și a numărului de investitori. Compania își propune să democratizeze procesul de investiții prin a îmbina vizibilitatea adusă de crowdsourcing, flexibilitatea business angels și expertiza VC-urilor într-o platformă online.

Comunitatea în plină expansiune a SeedBlink se află în centrul succesului platformei, alături de selecția de startupuri din tehnologie fondate de echipe pasionate, cu idei inovatoare, impact social real și potențial de scalare internațională. Mai multe despre Seedblink, pe www.seedblink.com.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.