United for dignity – Live cooking și târg de strângere de fonduri pentru accesul la sănătate și educație în Africa

0

Asociația Les Enfants Monique – les Fous de Cœur are plăcerea de a anunța un eveniment special de strângere de fonduri, United for Dignity, destinat susținerii sănătății materne și educației pentru comunitățile defavorizate din Africa. Evenimentul va avea loc pe 20 iulie 2024, la Kraft Market, Str Matei Millo nr. 8, București, de la ora 16.00. Intrarea este liberă.

În cadrul evenimentului, ne vom bucura de un live cooking cu preparate tradiționale africane, de un târg cu specific african (bijuterii, accesorii, unelte șamanice, haine cu motive africane, produse, ingrediente și condimente locale), împletituri de păr tradiționale, și multe alte surprize. Un procent din vânzări va fi donat către scopurile umanitare ale asociației. Assamblage Școala de Bijuterie Contemporană va susține de asemenea un atelier live de șlefuire de pietre semiprețioase. 

Facem apel către comunitatea africană din București și către toți cei care vor să susțină acest demers caritabil să ni se alăture pentru o zi de solidaritate și sărbătoare, pentru a susține și promova demnitatea maternă și dreptul la educație pentru tineri. În întreaga lume, milioane de femei însărcinate riscă să moară la naștere din cauza lipsei de acces la îngrijiri medicale. Situația este, probabil, cea mai serioasă pe continentul african, unde a și luat ființă asociația care organizează evenimentul de strângere de fonduri, ca o reacție la un eveniment tragic întâmplat în trecut în Camerun.

Asociația Les Enfants Monique – les Fous de Cœur: Condusă de convingerea că nu putem ignora această suferință, Asociația Les Enfants Monique – les Fous de Cœur a pornit într-o aventură umanitară unică pentru o societate mai bună. Asociația a construit o alianță formidabilă de generozitate, abilități și energie, reunind oameni de bună credință dedicați oferirii dreptului la sănătate și educație pentru fiecare ființă umană. Asociația este formată din 44 de membri rezidenți în 10 țări diferite și a contribuit până în prezent la:

  • 115 bebeluși născuți în cele mai bune condiții;

  • Acces la analize în perioada sarcinii pentru 131 de femei (din Camerun și Benin);

  • 60 de copii înscriși la școală în fiecare an;

  • 1 magazin solidar în Camerun.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.