Umbrela Verde a ajuns la Timişoara

0
Omuleţii verzi, umbrele zburătoare, oraş verde, oameni veseli 🙂 Şi nu este o poveste SF! Este campania de curăţenie de primăvară – vară la Timişoara. Citeşte mai jos câteva detalii despre eveniment şi apoi accesează ziarul regional Agenda pentru articolul complet.
„Ziua la curatenie, seara la distractie! Umbrela Verde si Omuletii Verzi ajung si la noi in oras la finele acestei saptamani cu ocazia campaniei „De acum, orasul tau este mai verde!”, initiata de o companie producatoare de bere alaturi de alti parteneri, printre care se numara si Primaria. In 14, 15 si 16 mai vor avea loc diverse actiune de ecologizare, iar fiecare zi se va incheia cu cate un concert in Piata Unirii. Astfel, organizatorii vor sa ii responsabilizeze pe timisoreni si pe locuitorii altor noua orase din tara in privinta protectiei mediului inconjurator si a reciclarii deseurilor de echipamente electrice si electronice, inclusiv becuri economice si tuburi fluorescente. Joi, soferii care vor trece prin intersectiile din zona centrala vor primi de la Omuletii Verzi, politisti si voluntarii Umbrela Verde abtibilde inscriptionate cu mesajul „Eu nu arunc gunoi pe strada”, iar prima zi se va incheia cu un concert al trupelor Six si Simplu, in Piata Unirii, care va incepe la ora 20.30.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează