Ultimele 3 zile pentru inscrierea la „Destination UK”organizat de Shakespeare School

0

Bucuresti, 30 martie 2011: Mai sunt 3 zile pentru inscrierea la programul de consiliere educativa „Destination UK” organizat de centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School din Bucuresti.

Aflat deja la a patra editie, proiectul explica in mod structurat si profesionist procesul de admitere la o universitate britanica. Training-ul se va desfasura in acest weekend, 2-3 aprilie 2011, si este dedicat tuturor tinerilor interesati de studii universitare in afara tarii.

Proiectul a fost creat in cooperare cu tineri romani, traineri certificati, ce studiaza la universitati de top din Marea Britanie si care au creat un ghid util pentru toti cei care doresc sa ii urmeze.

Am fi dat orice sa existe cineva care sa ne indrume inca din liceu, sa cunoasca diferentele dintre sistemul educational roman si cel britanic si sa ne scuteasca de mult stres si timp pierdut. De aceea, am decis sa facem lucrurile mai usoare penru urmatoarele generatii si sa explicam procesul de admitere care poate parea coplesitor” declara Olivia Vicol, studenta la University of Birmingham si unul dintre initiatorii proiectului.

Programul „Destination UK” este structurat pe doua zile: in prima zi (2 aprilie) se prezinta informatii despre educatia universitara in Marea Britanie, statutul studentului international, selectia cursului si selectia universitatii, iar in cea de-a doua zi (3 aprilie) se vor oferi detalii despre etapele aplicatiei, eseul personal, scrisoarea de recomandare si viata de student in UK.

Notele de la examenul de bacalaureat si rezultatele testului IELTS, activitatile extrascolare dar, mai ales, eseul personal in limba engleza vor face toata diferenta. Imaginati-va ca vor fi mii de aplicatii, iar pretentiile comisiei de admitere a universitatii vor fi pe masura” adauga Olivia.

Inscrierea la cursul de consiliere din acest weekend este inca deschisa pana vineri 1 aprilie 2011, in limita locurilor disponibile si se poate realiza online la: www.shakespeare-school.ro/destinationuk .

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează