Ultimele 3 zile pentru inscrierea la „Destination UK”organizat de Shakespeare School

0

Bucuresti, 30 martie 2011: Mai sunt 3 zile pentru inscrierea la programul de consiliere educativa „Destination UK” organizat de centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School din Bucuresti.

Aflat deja la a patra editie, proiectul explica in mod structurat si profesionist procesul de admitere la o universitate britanica. Training-ul se va desfasura in acest weekend, 2-3 aprilie 2011, si este dedicat tuturor tinerilor interesati de studii universitare in afara tarii.

Proiectul a fost creat in cooperare cu tineri romani, traineri certificati, ce studiaza la universitati de top din Marea Britanie si care au creat un ghid util pentru toti cei care doresc sa ii urmeze.

Am fi dat orice sa existe cineva care sa ne indrume inca din liceu, sa cunoasca diferentele dintre sistemul educational roman si cel britanic si sa ne scuteasca de mult stres si timp pierdut. De aceea, am decis sa facem lucrurile mai usoare penru urmatoarele generatii si sa explicam procesul de admitere care poate parea coplesitor” declara Olivia Vicol, studenta la University of Birmingham si unul dintre initiatorii proiectului.

Programul „Destination UK” este structurat pe doua zile: in prima zi (2 aprilie) se prezinta informatii despre educatia universitara in Marea Britanie, statutul studentului international, selectia cursului si selectia universitatii, iar in cea de-a doua zi (3 aprilie) se vor oferi detalii despre etapele aplicatiei, eseul personal, scrisoarea de recomandare si viata de student in UK.

Notele de la examenul de bacalaureat si rezultatele testului IELTS, activitatile extrascolare dar, mai ales, eseul personal in limba engleza vor face toata diferenta. Imaginati-va ca vor fi mii de aplicatii, iar pretentiile comisiei de admitere a universitatii vor fi pe masura” adauga Olivia.

Inscrierea la cursul de consiliere din acest weekend este inca deschisa pana vineri 1 aprilie 2011, in limita locurilor disponibile si se poate realiza online la: www.shakespeare-school.ro/destinationuk .

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează