Trainer Buzz / Intalnire de traineri la Timisoara 25 martie 2010

0

Traineri din Timisoara, a venit momentul sa ne cunoastem. Va propunem proiectul Trainer Buzz, o serie de intalniri lunare a trainerilor din vestul tarii. Intr-un context relaxat, la o cafea, putem sa facem networking si sa povestim despre experientele noastre. Urmarim dezvoltarea acestei piete in Timisoara, plecand de la premisa ca putem invata unul de la altul.

Va asteptam, deci, Joi, 25 martie 2010, la ora 19 in cafeneaua Funky (str. Florimund Mercy nr.5),
sa ne cunoastem si sa discutam cum am ajuns fiecare sa profesam ca traineri. Urmeaza sa stabilim impreuna cum putem sa organizam intalnirile Trainer Buzz astfel incat sa le valorificam la maxim.

Pentru a confirma participarea, va invitam sa completati formularul de inscriere.

via trainerbuzz.net

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează