Timisorenii gatesc paine traditionala sanatoasa la Atelierul de Paine

0

Seria intalnirilor culinare Cu Ama in Bucatarie continua cu un Atelier de Paine programat pe data de 26 septembrie ora 11, la pizzeria La Maria din Timisoara.

Editia aceasta ne-am propus sa facem paine traditionala cu cartofi pe care o vom coace intr-un cuptor cu vatra pe lemne. Cand painea va fi gata o vom degusta langa un delicios gulas de vita (si muraturi) pregatit de catre gazda noastra.

Crocodil, arici, extraterestru, mouse, inima etc. – asa ne-a iesit painea la editia din februarie a atelierului. Suntem curioase unde ne va duce imaginatia editia aceasta?! Pe langa lectia de gatit, am pregatit invitatilor multe surprize placute si premii.

Asadar, acest Atelier se anunta unul plin de arome gustoase (ce noua ne amintesc de bunici si copilarie) si muuuulta, multa voie buna.

Informatii suplimentare
Info Atelier de Paine
Data: duminica 26 sept 2010, ora 11.00 – 15.00
Locatia: Pizzeria La Maria – Str.Miron Costin 11 Timisoara
Taxa de participare* (se achita la sosire): 30Ron/adult
(20Ron/copil intre 3-10ani)
Inscrieri**: amainbucatarie@gmail.com sau 0723 049 584 -Camelia

Informatii: amainbucatarie.blogspot.com

*Taxa de participare acopera: toate ingredientele si materialele necesare Atelierului, masa de pranz (gulas de vita si muraturi), apa, limonada, cafea.

** Datorita cererilor mari pt participarea la Atelierele noastre, persoanele inscrise la Atelier vor avea locul rezervat pana duminica la ora 11.10. Daca se intarzie (si nu se anunta telefonic intarzierea), locurile vor fi redistribuite participantilor veniti spontan.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează