TIMIȘOARA: Workshopul “Întrebări cheie pentru antreprenori sociali. Cum construim inițiative sistemice de impact”

0

Vă invităm să participați la workshopul “Întrebări cheie pentru antreprenori sociali. Cum construim inițiative sistemice de impact” organizat de Ashoka România, care va avea loc în 9 noiembrie la Timișoara, la AMBASADA – sala de ședințe de la parter, între orele 17 – 21. Sunt disponibile doar 20 de locuri. Cei care doresc să participle sunt rugați să ne scrie un email la adresa contact@upgrademycity.ro

Sursa: aici.

 

Participanții vor avea ocazia să lucreze individual pe propriile idei de proiecte și să discute în grup trei din cele șapte întrebări strategice propuse de Ashoka în Ghidul “7 Întrebări Cheie pe care toti Antreprenorii Sociali ar trebui să și le adreseze” ce va fi disponibil în curând și în limba română pe site-ul Ashoka România.

Mai precis, ne vom focaliza pe:
1. Definirea problemei sociale si a cauzelor si efectelor acesteia
2. Valoarea adaugată a soluției dezvoltate
3. Înțelegerea conceptului de impact social și integrarea sa în soluția propusă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.