TIMIȘOARA: Startup Weekend pentru cei care doresc să pornească pe drumul antreprenoriatului în industria tech

0

Startup Weekend preeveniment

Startup Weekend Timișoara invită pasionații de startup-uri vineri, 13 septembrie, de la ora 17.30, la un eveniment ce se adresează tuturor celor care doresc să pornească pe drumul antreprenoriatului în industria tech.

E pregătit un lineup care acoperă mai multe domenii relevante pentru startupuri web și mobile:

Adrian Pica – Startup Idea Pitching

Oana Barbu – PR Tips & Tricks

Madalin Găgeanu – Android Setup and Tools

Tudor Munteanu – Gaming Setup, Metrics and Tools

Dan Damian – Web Setup and Tools

Radu Ticiu – How does Startup Weekend work?

Evenimentul va avea loc la Startup Hub, City Business Centre, clădirea D, parter, piața 700, Timisoara.

Intrarea este gratuită, iar procesul de înregistrare începe la ora 17.30. 

www.facebook.com/events

Acest eveniment face parte din conceptul Startup Weekend Timișoara.

Pe scurt, Startup Weekend e un eveniment de creare de startup-uri, ce durează 54 de ore, targetat pe domeniul serviciilor și produselor IT web. La eveniment sunt așteptați programatori, designeri și marketeri/oameni de business care vor experimenta crearea startup-urilor. SW Timișoara are loc între 20-22 Septembrie la Startup Hub, iar înregistrarea se face pe site-ul evenimentului: timisoara.startupweekend.org.

Parteneri: Simply Social, Movidius, Banat Interlink, Startup Hub, City Business Centre, Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor.

Parteneri media: IQads, Smark, Creative Monkeyz, CTRL-D, OSUT, Liga AC.

Life is short. Build stuff that matters.

afis SW preeveniment web

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează