TIMIȘOARA: Startup Weekend pentru cei care doresc să pornească pe drumul antreprenoriatului în industria tech

0

Startup Weekend preeveniment

Startup Weekend Timișoara invită pasionații de startup-uri vineri, 13 septembrie, de la ora 17.30, la un eveniment ce se adresează tuturor celor care doresc să pornească pe drumul antreprenoriatului în industria tech.

E pregătit un lineup care acoperă mai multe domenii relevante pentru startupuri web și mobile:

Adrian Pica – Startup Idea Pitching

Oana Barbu – PR Tips & Tricks

Madalin Găgeanu – Android Setup and Tools

Tudor Munteanu – Gaming Setup, Metrics and Tools

Dan Damian – Web Setup and Tools

Radu Ticiu – How does Startup Weekend work?

Evenimentul va avea loc la Startup Hub, City Business Centre, clădirea D, parter, piața 700, Timisoara.

Intrarea este gratuită, iar procesul de înregistrare începe la ora 17.30. 

www.facebook.com/events

Acest eveniment face parte din conceptul Startup Weekend Timișoara.

Pe scurt, Startup Weekend e un eveniment de creare de startup-uri, ce durează 54 de ore, targetat pe domeniul serviciilor și produselor IT web. La eveniment sunt așteptați programatori, designeri și marketeri/oameni de business care vor experimenta crearea startup-urilor. SW Timișoara are loc între 20-22 Septembrie la Startup Hub, iar înregistrarea se face pe site-ul evenimentului: timisoara.startupweekend.org.

Parteneri: Simply Social, Movidius, Banat Interlink, Startup Hub, City Business Centre, Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor.

Parteneri media: IQads, Smark, Creative Monkeyz, CTRL-D, OSUT, Liga AC.

Life is short. Build stuff that matters.

afis SW preeveniment web

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează