TIMIȘOARA: Peste 500 de joburi pentru ingineri, experți IT și personal tehnic specializat

0

Peste 500 de joburi pentru ingineri, experti IT si personal tehnic specializat, vor fi disponibile in cadrul evenimentului BESTEngineer  – Targ de joburi pentru ingineri si experti IT, in perioada 18-19 octombrie 2013, la International Trade Center Timisoara.

Companii de top asteapta candidati din domenii precum automotive, productie, dezvoltare software, support IT, mecanica, electrica, chimie, etc. cu pozitii deschise atat pentru persoane cu experienta, cat si pentru juniori.

Pentru a aplica la unul din joburile companiilor participante, dar si pentru a sta de vorba cu unul din recrutorii acestora, ia-ti CV-ul si viziteaza evenimentul BESTEngineer in perioada  18-19 octombrie 2013, la International Trade Center Timisoara.

Intrare gratuita!

Program: Vineri: 10:00 – 18:00 / Sambata: 10:00 – 17:00

Mai multe detalii pe Facebook sau www.bestengineer.eu

BEST ENGINEER TM 2013

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează