Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

The Startup Kids, eveniment dedicat antreprenoriatului în Timișoara / 27 februarie

0

The Startup Kids este un eveniment dedicat antreprenoriatului românesc, ce va avea loc în data de 27 februarie de la ora 18: 00 la Startup Hub, aflat în incinta corpului D al City Business Centre Timisoara.

Scopul acestui eveniment este de a informa comunitatea asupra oportunităților pe care le oferă statutul de antreprenor, precum și importanța acestuia în condițiile actuale.

The-Startup-Kids-Logo-500x500Programul include ecranizarea filmului The Startup Kids, care va dura o oră, urmat de discuții pe marginea acestuia. Ulterioir va avea loc o dezbatere pe subiectele abordate în film, seara finalizându-se cu o sesiune de networking între participant și speakeri, schimburi de opinii și contacte pentru lărgirea cercului de cunoscuți – un prim pas pentru a deveni un antreprenor!

În cadrul evenimentul va fi amplasat un stand cu oportunități de angajare ale firmelor partenere, unde participanții pot interacționa cu angajatorii și pot afla detalii despre procesul lor de recrutare.

Va fi percepută o taxă de intrare de 10 lei, din care se va asigura cateringul.

Invităm elevi și studenți, tineri interesați de antreprenoriat și tehnologie, dar și profesioniști din domeniu să participe la acest eveniment pentru a împărtăși idei și sugestii legate de acest subiect .

try2-01

Programul evenimentului:
– prima proiecţie in România a filmului The Startup Kids
– panel de discuţii: Antreprenoriat în Europa Centrală şi de Est vs. Antreprenoriat global
– prezentare: Excelenţa tehnică prin apartenenţa la comunităţile timişorene
– prezentare: Succesul începe în Timişoara Startup Hub
– Startup jobs mini-market
– networking
Speakerii prezenți în panelul de discuții:
– Maria Constantinescu, CEO, Slick Flick
– Tamas Locher, ex-CEO, Lookk
– Adrian Gheara, Business Angel, 123contactform
– Adrian Erimescu, CEO, imobiliare.ro
– Claudiu Suma, CEO, SafeFleet
– Ovidiu Sandor, Business Angel, Style Jukebox

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.