The Startup Kids, eveniment dedicat antreprenoriatului în Timișoara / 27 februarie

0

The Startup Kids este un eveniment dedicat antreprenoriatului românesc, ce va avea loc în data de 27 februarie de la ora 18: 00 la Startup Hub, aflat în incinta corpului D al City Business Centre Timisoara.

Scopul acestui eveniment este de a informa comunitatea asupra oportunităților pe care le oferă statutul de antreprenor, precum și importanța acestuia în condițiile actuale.

The-Startup-Kids-Logo-500x500Programul include ecranizarea filmului The Startup Kids, care va dura o oră, urmat de discuții pe marginea acestuia. Ulterioir va avea loc o dezbatere pe subiectele abordate în film, seara finalizându-se cu o sesiune de networking între participant și speakeri, schimburi de opinii și contacte pentru lărgirea cercului de cunoscuți – un prim pas pentru a deveni un antreprenor!

În cadrul evenimentul va fi amplasat un stand cu oportunități de angajare ale firmelor partenere, unde participanții pot interacționa cu angajatorii și pot afla detalii despre procesul lor de recrutare.

Va fi percepută o taxă de intrare de 10 lei, din care se va asigura cateringul.

Invităm elevi și studenți, tineri interesați de antreprenoriat și tehnologie, dar și profesioniști din domeniu să participe la acest eveniment pentru a împărtăși idei și sugestii legate de acest subiect .

try2-01

Programul evenimentului:
– prima proiecţie in România a filmului The Startup Kids
– panel de discuţii: Antreprenoriat în Europa Centrală şi de Est vs. Antreprenoriat global
– prezentare: Excelenţa tehnică prin apartenenţa la comunităţile timişorene
– prezentare: Succesul începe în Timişoara Startup Hub
– Startup jobs mini-market
– networking
Speakerii prezenți în panelul de discuții:
– Maria Constantinescu, CEO, Slick Flick
– Tamas Locher, ex-CEO, Lookk
– Adrian Gheara, Business Angel, 123contactform
– Adrian Erimescu, CEO, imobiliare.ro
– Claudiu Suma, CEO, SafeFleet
– Ovidiu Sandor, Business Angel, Style Jukebox

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează