Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Teleskop lansează un kit de feedback pentru școli

0

Aplicația Teleskop lansează un kit de feedback pentru organizarea mai bună a procesului de preluare de feedback, de integrare și raportare. Kit-ul Teleskop ajută școlile să își îndeplinească standardele de calitate referitoare la componenta de feedback, atât pe secțiunea de învățare, cât și pe cea referitoare la starea de bine / comunicare între elevi, profesori, părinți și directori. Permite o organizare mai bună și o cultura de feedback de suport, auto-evaluare si reglare a procesului de învățare/proiectare.

Aplicația funcționează din anul 2019 pe Android, iOS și în platforma web www.teleskop.ro , este gratuită pentru utilizare individuală a oricărui profesor și pînă în aprilie 2021 au fost completate peste 15.000 de formulare ale utilizatorilor elevi.

Kit-ul pentru școală poate fi activat gratuit pentru acest an școlar.
Școlile care doresc să ne adreseze întrebări despre aplicație sau despre kit sunt invitate să trimită un email la office@teleskop.ro

Echipa Teleskop crede că:
• Preluarea feedback-ului are ca prime obiective suportul, auto-evaluarea și reglarea procesului de învățare/proiectare.
• Feedback-ul elevilor este important și e responsabilitatea noastră să îl preluăm și să îl integrăm.
• Feedbackul anonim nu înlocuiește dialogul direct, ci îl completează.
• Un proces simplu și structurat de preluare a opiniilor elevilor, profesorilor și părinților reprezintă premise pentru sprijin, dialog și colaborare (reale) în școli.
• Confidențialitatea și protecția datelor sunt importante.

Ce conține kit-ul pentru școli?
• 7 formulare pentru profesori și 7 formulare pentru școală
• Confidențialitatea contului fiecărui profesor
• Facilitatea de a descărca rapoarte din conturile individuale
• Facilitatea de a descărca rapoarte (agregate) din contul școlii
• Recomandări de aplicare și acces la sesiuni de Q&A

Organizatorii vă transmit încrederea în rostul unui proces de colectare de feedback. Kitul de colectare a feedback-ullui a fost construite într-o echipa multidisciplinară și u trecut testul încrederii în școlile în care a fost aplicat. Are ca punct central ideea de sprijin, de auto-reglare și de responsabilitate a tuturor părților implicate în actul de învățare.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.