Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tabără de engleză la Londra cu Shakespeare School

0

Shakespeare School a lansat oferta scolii de vara de limba engleza la Londra. Programul este dedicat tinerilor cu varste cuprinse intre 16 si 25 de ani si se desfasoara in campusul prestigioasei universitati University College London.

Programul de vara cuprinde (inclus in PRET):

  • 20 lectii/saptamana de limba engleza, in clase multinationale de maxim 15 studenti, organizate de CES EMBASSY, scoala acreditata de British Council si English UK, cu filiale in toata lumea
  • test de evaluare initiala pentru plasarea in grupe
  • manuale si material didactic disponibile pe perioada cursului
  • Certificat de absolvire curs si raport de evaluare
  • cazare 14 nopti in campusul UCL, resedinta Campbell West/East in camere singlecu chiuveta, baie comuna
  • trei mese pe zi in campus si vouchere pe timpul excursiilor din weekend
  • program zilnic de activitati recreeative si sportive (ex: vizite in Londra, disco, karaoke, quiz night, croaziera pe Tamisa, international night, ghost walks, fotbal, volei, etc)
  • 2 excursii de o zi intreaga (ex: Canterbury Cathedral, Cambridge King’s College, Oxford Trinity College, Brighton, Bath, Stonehenge, etc)
  • transfer de la si la aeroport Heathrow
  • insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza

Perioada: 15 iulie-29 iulie 2012
Durata: 2 saptamani

Termen limita pentru inscriere: 1 martie 2012 (in limita locurilor disponibile)


Perfectioneaza-ti engleza la EA acasa!

Pentru mai multe informatii despre oferta scolilor de vara de limba engleza si  pentru inscriere,  vizitati www.shakespeare-school.ro/programevara sau sunati la 021/230.20.06, 0744 314 437.

————–
Centrul de învățare a limbii engleze Shakespeare School, fondat în anul 2002, a avut o evolutie remarcabilă, reusind să se diferentieze de celelalte centre deja existente printr-o altfel de abordare a predării limbii engleze, în care jocul este cheia învătării eficiente. Organizează cursuri de engleză generală pentru copii si tineri între 4-25 ani, cursuri pregătitoare pentru sustinerea examenelor Cambridge, IELTS si TOEFL, cursuri pentru admiterea la clase/licee bilingve, cluburi de conversație cu profesori nativi, cursuri de consiliere pentru admiterea la universitati britanice, precum si scoli de vara de perfectionare a limbii engleze in strainatate in Anglia.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.