Tabara de engleza in Scotia cu Shakespeare School

0

Shakespeare School a lansat oferta scolii de vara de limba engleza in Scotia. Programul este dedicat tinerilor cu varste cuprinse intre 14 si 17 ani si se desfasoara in campusul universitatii Queen Margaret, situat in apropierea capitalei Edinburgh.

Despre  oras

Edinburgh, capitala Scotiei, este situata pe cateva dealuri ce reprezinta fosti vulcani si este dominata de faimosul castel care ofera privelisti spectaculoase asupra orasului. Zona Royal Mile se intinde de la castel pana la Palatul Holyrood House si este un amestec de magazine, cafenele si atractii turistice. In luna august a fiecarui an, orasul este invadat de turistii ce vin special pentru faimosul festival Fringe!

Despre universitate

Scoala de vara de limba engleza se organizeaza in noul campus al Universitatii Queen Margaret. Campusul este situat in Musselburgh, la doar 10 minute de mers cu trenul de Edinburgh. Cladirea Ligii Studentesti ofera o cafenea si un spatiu perfect pentru desfasurarea activitatilor de seara (discoteca, concursuri sau karaoke), iar sala de sport adiacenta reprezinta un spatiu perfect pentru desfasurarea unor sporturi ca volei, baschet sau badminton. Exista, de asemenea, un teren de sport in aer liber pentru fotbal, rugby sau alte sporturi.

Programul de vara cuprinde (inclus in PRET):

 • Test de evaluare initiala, pentru orice nivel
 • ·Cursuri de limba engleza: saptamanal 15 lectii de limba engleza in clase multinationale de maxim 15 studenti
 • Material didactic disponibil pe toata perioada cursului
 • Raport de evaluare si certificat de absolvire curs
 • Cazare in campusul Universitatii Queen Margaret, in camere single cu baie proprie;
 • Pensiune complete: 3 mese pe zi in cantina universitatii (pranz la pachet in timpul excursiilor de o zi intreaga)
 • Program zilnic de activitati: sporturi, disco, karaoke, jocuri, concursuri, seri tematice etc.
 • 3 excursii si vizite de o jumatate de zi (ex. North Berwick & Tantallon Castle, vizite in Edinburgh)
 • 4 excursii de o zi intreaga (ex. St. Andrews & Glamis Castle, Edinburgh, Stirling Castle, Glasgow etc)
 • Asigurare complexa de calatorie din Romania
 • Supraveghere permanenta si asistenta in caz de urgent
 • Intampinare si transfer de la si la aeroport Edinburgh
 • Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza

 

Perioada: 30 iulie-13 august 2012
Durata: 2 saptamani

Termen limita pentru inscriere: 1 martie 2012 (in limita locurilor disponibile)

Perfectioneaza-ti engleza la EA acasa!

Pentru mai multe informatii despre oferta scolilor de vara de limba engleza si  pentru inscriere,  vizitati www.shakespeare-school.ro/programevara sau sunati la 021/230.20.06, 0744 314 437.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează