Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Spirit Scout”, cercetașii României sunt la Arad între 26 și 29 aprilie

0

Organizaţia Naţională „Cercetaşii României”, Centrul Local Arad „Phoenix”, vă invită la evenimentul naţional „Spirit Scout” ediţia a X-a, ce se va desfăşura în perioada 26 – 29 aprilie în Arad.

Vom primi peste 120 de cercetaşi cu vârste cuprinse între 14 şi 40 de ani, din 7 Centre Locale precum: Timişoara, Dej, Deva, Hunedoara, Drăgăşani (Vâlcea), Râmnicu Vălcea şi Arad, iar activităţile se desfăşoară simultan atât vineri 27 aprilie, cât şi sâmbătă 28 aprilie la: peretele de escaladă din cadrul poligonului ISU de lângă Aeroportul Arad, la Pădurea Ceala, la Centrul de Vizitare a Parcului Natural Lunca Mureşului, dar şi la Cetatea Şoimoş (Radna).

În program avem ateliere de orientare, airsoft, canoe (Arad – Pecica), hike pe biciclete, educative, cultură generală, dar şi de adrenalină precum escalada şi tiroliană (slide pe coardă).

Partenerii evenimentului sunt: Liceul Pedagogic „Dimitrie Ţichindeal”, Liceul Teoretic „Vasile Goldiş” Arad, Parcul Natural Lunca Mureşului Arad, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad, Ofensiva Tinerilor Arad, Crucea Roşie Arad. Partenerii media sunt: Jurnal Arădean, Aradon şi Flacăra Roşie.

Sponsor oficial Bricostore Arad.

Organizaţia Naţională „Cercetaşii României” este cel mai mare ONG din Romania cu peste 67 de centre locale şi 2700 de membrii. ONCR este afiliată Organizaţiei Mondiale a Mişcării Scout care ocupă locul 2 în lume după Crucea Roşie cu peste 28.000.000 de membrii. În acest moment peste 80 de cercetaşi cu vârste cuprinse între 13 şi 40 ani, fac parte din CL Arad „Phoenix”, centrul fiind activ încă din anul 1994.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.