„Spirit Scout”, cercetașii României sunt la Arad între 26 și 29 aprilie

0

Organizaţia Naţională „Cercetaşii României”, Centrul Local Arad „Phoenix”, vă invită la evenimentul naţional „Spirit Scout” ediţia a X-a, ce se va desfăşura în perioada 26 – 29 aprilie în Arad.

Vom primi peste 120 de cercetaşi cu vârste cuprinse între 14 şi 40 de ani, din 7 Centre Locale precum: Timişoara, Dej, Deva, Hunedoara, Drăgăşani (Vâlcea), Râmnicu Vălcea şi Arad, iar activităţile se desfăşoară simultan atât vineri 27 aprilie, cât şi sâmbătă 28 aprilie la: peretele de escaladă din cadrul poligonului ISU de lângă Aeroportul Arad, la Pădurea Ceala, la Centrul de Vizitare a Parcului Natural Lunca Mureşului, dar şi la Cetatea Şoimoş (Radna).

În program avem ateliere de orientare, airsoft, canoe (Arad – Pecica), hike pe biciclete, educative, cultură generală, dar şi de adrenalină precum escalada şi tiroliană (slide pe coardă).

Partenerii evenimentului sunt: Liceul Pedagogic „Dimitrie Ţichindeal”, Liceul Teoretic „Vasile Goldiş” Arad, Parcul Natural Lunca Mureşului Arad, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad, Ofensiva Tinerilor Arad, Crucea Roşie Arad. Partenerii media sunt: Jurnal Arădean, Aradon şi Flacăra Roşie.

Sponsor oficial Bricostore Arad.

Organizaţia Naţională „Cercetaşii României” este cel mai mare ONG din Romania cu peste 67 de centre locale şi 2700 de membrii. ONCR este afiliată Organizaţiei Mondiale a Mişcării Scout care ocupă locul 2 în lume după Crucea Roşie cu peste 28.000.000 de membrii. În acest moment peste 80 de cercetaşi cu vârste cuprinse între 13 şi 40 ani, fac parte din CL Arad „Phoenix”, centrul fiind activ încă din anul 1994.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează