Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Social Impact Award vine în Timișoara / Marți, 4 aprilie

0

Marți, 4 aprilie, ora 12:00, Minds Hub, Strada Johann Heinrich Pestalozzi 16, în cadrul Facultății de Economie și Administrare a Afacerilor.

Te așteptăm pentru a afla mai multe despre Social Impact Award și pentru a face primii tăi pași în antreprenoriat social!

Seara, de la 19:00 ne vedem la AMBASADA, pe Anton Seiller nr.2 să discutăm alături de invitații SIA din România și Serbia despre inovare socială.

17522765_472379156434881_476454069169016877_n

De ce antreprenoriat social? De ce Social Impact Award? Chiar funcționează astfel de afaceri? Cum pot să devin unul dintre finaliștii SIA 2017? Pentru a oferi răspuns la aceste întrebări și a-ți facilita interacțiunea cu antreprenori sociali de succes, venim la tine în oraș!

Participarea la acest eveniment este gratuită. Înregistrarea se face completând acest formular: https://goo.gl/forms/jJgXsTqbuxCJh9UP2

Acest workshop se adresează tinerilor între 14 și 30 de ani care:

– Vor să descopere cum pot câștiga în cadrul SIA unul dintre cele 3 premii de 1500 €, mentorat, conectare, spațiu de lucru sau șansa de a participa la SIA International Summit din Belgrad
– Sunt în căutare de idei de proiecte prin care să creeze impact social
– Vor să cunoască alți tineri care au interese similare
– Vor să decopere instrumente utile în dezvoltarea și testarea ideilor lor

Social Impact Award 2017 este organizat în România de Global Shapers Bucharest Hub, Social Innovation Solutions și Universitatea Alternativă.

Parteneri locali: Minds Hub, Ambasada.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.