Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Social Impact Award aduce un workshop de Idea Generation în Timisoara! 

0

Social Impact Award aduce un workshop de Idea Generation în Timisoara!

Te așteptăm vineri, 27 aprilie, în intervalul 14:00 – 17:00, la workshopul Idea Generation, in Minds Hub. Vei avea ocazia să dezvolți ideea ta de afacere, să îi explorezi potențialul de a aduce un impact social si sa afli mai multe despre cum te poti inscrie in competitia Social Impact Award.

Participarea la acest eveniment este gratuită. Înregistrarea se face completând acest formular: http://bit.ly/WorkshopuriSIA

Sursa: aici.

Dacă eşti în stadiul în care ai nevoie de inspiraţie pentru a genera o idee cu impact sau pur şi simplu vrei să continui dezvoltarea unei idei la care ai lucrat până acum, te invităm să participi la workshop-ul Impact Lab marca Social Impact Award.

Social Impact Award este un program educațional în inovare socială și o competiție de idei pentru tinerii care vor să producă o schimbare în societate într-un mod constructiv. Misiunea proiectului este promovarea antreprenoriatului social în rândul tinerilor din lumea întreagă. Astăzi proiectul este prezent in peste 20 de țări din Europa, Africa și Asia.

De ce antreprenoriat social? De ce Social Impact Award? Chiar funcționează astfel de afaceri? Cum pot să devin unul dintre finaliștii SIA 2018? Pentru a oferi răspuns la aceste întrebări și a-ți facilita interacțiunea cu antreprenori sociali de succes, venim la tine în universitate!

Faciltiator

Florin Ghinda este trainer si formator in cadrul Institutului Roman de Training si fondatorul România Pozitivă, o platforma online care promoveaza mesaje de bine despre Romania, astfel incat sa genereze schimbari pozitive si inspiratie pentru diferite comunitati de oameni care isi doresc sa schimbe ceva in bine. Florin si-a descoperit pasiunea pentru contexte de invatare ca voluntar in AIESEC Timisoara, iar de atunci a creat sute de experiente pentru tineri si adulti.

Acest workshop se adresează tinerilor între 16 și 30 de ani care:

– Sunt în căutare de idei de proiecte prin care să creeze impact social
– Vor să cunoască alți tineri care au interese similare
– Vor să decopere instrumente utile în dezvoltarea și testarea ideilor lor
– Vor să descopere cum pot câștiga în cadrul SIA unul dintre cele 3 premii de 1500 €, mentorat, conectare, sau șansa de a participa la SIA International Summit din Tbilisi, Georgia

Social Impact Award 2018 este organizat în România de Global Shapers Bucharest Hub, Social Innovation Solutions și Universitatea Alternativă, cu sprijinul Enel, BCR, Red Bull Amaphiko și Rompetrol.

Despre autor

avatar

Universitatea Alternativă este un mediu de învățare complementar universităților tradiționale, puternic conectat la mediul de afaceri, bazat pe practică, autonomie și colaborare. Ne propunem să avem impact în creșterea studenților pentru ca aceștia, la rândul lor, să aibă impact în societate. Pentru ei construim o comunitate în care cultivăm libertatea, curajul și învățarea experiențială. Totodată, susținem și promovăm diversitatea și inovația în educație.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.