Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SIA Workshop in Constanta: Idea Generation

0

Social Impact Award aduce, în parteneriat cu Rompetrol, un workshop de Idea Generation în Constanţa!

Alături de gazdele noastre locale UN Youth Association of Romania – Constanța Branch şi AIESEC Romania Constanţa, te așteptăm luni, 23 aprilie, în intervalul 12:00 – 15:00, la workshopul Idea Generation, in Universitatea Ovidius, sala Umberto Eco, campus corp A, etaj 2.

Alături de Florin Ghinda, co-fondator RomaniaPozitivă.ro şi trainer cu peste 12 ani de experienţă şi Sorina Floroiu, organizator SIA, vei avea ocazia să dezvolți ideea ta de afacere, să îi explorezi potențialul de a aduce un impact social si sa afli mai multe despre cum te poti inscrie in competitia Social Impact Award.

Participarea la acest eveniment este gratuită. Înregistrarea se face completând acest formular: http://bit.ly/WorkshopuriSIA


Dacă eşti în stadiul în care ai nevoie de inspiraţie pentru a genera o idee cu impact sau pur şi simplu vrei să continui dezvoltarea unei idei la care ai lucrat până acum, te invităm să participi la workshop-ul Impact Lab marca Social Impact Award.

Social Impact Award este un program educațional în inovare socială și o competiție de idei pentru tinerii care vor să producă o schimbare în societate într-un mod constructiv. Misiunea proiectului este promovarea antreprenoriatului social în rândul tinerilor din lumea întreagă. Astăzi proiectul este prezent in peste 20 de țări din Europa, Africa și Asia.

De ce antreprenoriat social? De ce Social Impact Award? Chiar funcționează astfel de afaceri? Cum pot să devin unul dintre finaliștii SIA 2018? Pentru a oferi răspuns la aceste întrebări și a-ți facilita interacțiunea cu antreprenori sociali de succes, venim la tine în universitate!

Acest workshop se adresează tinerilor între 16 și 30 de ani care:

– Sunt în căutare de idei de proiecte prin care să creeze impact social
– Vor să cunoască alți tineri care au interese similare
– Vor să decopere instrumente utile în dezvoltarea și testarea ideilor lor
– Vor să descopere cum pot câștiga în cadrul SIA unul dintre cele 3 premii de 1500 €, mentorat, conectare, sau șansa de a participa la SIA International Summit din Tbilisi, Georgia
– Vor să beneficieze de o vizită de 3 zile la Academica Red Bull Amaphiko 2019, în Africa de Sud.

Social Impact Award 2018 este organizat în România de Global Shapers Bucharest Hub, Social Innovation Solutions și Universitatea Alternativă, cu sprijinul Rompetrol, Enel, BCR şi Red Bull Amaphiko.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.