Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Scolile Satelor Noastre

0

E oficial! Dam drumul la Campania de Iarna a programului Scolile Satelor Noastre! Am ales 5 comune din judetul Galati (comunele Beresti-Meria, Suceveni, Balabanesti, Balasasti si Radesti) unde invata peste 800 de copii. Pentru ei vom strange pana pe 8 decembrie 2019 donatii in bani sau produse noi, pe care le pregatim sub forma de cadouri si pachete pentru cei mici.

Sursa aici.

Vom strange geci calduroase de iarna, ghete sau cizme de iarna (orice marime pentru copii intre 3-14 ani), produse de igiena primara, rechizite, jucarii si dulciuri. Vom primi donatii doar in produse noi.

Cum poti sprijini?

Achizitioneaza o geaca pentru copii, o pereche de ghete pentru copii, şi/sau un pachet cu rechizite, jucarii si dulciuri, si trimite-l catre noi (detalii in linkul de mai jos) pana pe 6 decembrie 2019

SAU

Doneaza utilizand linkul de mai jos (plata securizata asigurata de prietenii de la Netopia Payments) pentru un pachet de haine (150 de lei) si/sau un pachet de rechizite si jucarii (50 de lei) pana pe 8 decembrie 2019, iar noi preschimbam donatia ta in produse pentru copii.

Ne bucuram de sprijinul si suportul unor parteneri minunati in acest proiect, despre care va vom povesti curand!

https://scolilesatelornoastre.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.