Scoala reabilitata din fonduri europene

1

Colegiul National Ioan Slavici din Satu Mare va fi reabilitat din fonduri europene, finantarea nerambursabila fiind obtinuta in cadrul Axei III a POR.

Autoritatile locale au semnat la Cluj-Napoca contractul de finantare al proiectului „Reabilitarea şi modernizarea Colegiului National Ioan Slavici”.

Potrivit adevarul.ro „valoarea exactă a proiectului este 13.241.444 lei, din care 10.896.861 lei este finanţare nerambursabilă din partea Uniunii Europene.”

via fonduri-structurale.ro

(foto aici)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.