Scoala de vara la Constanta, „Cross” marca AIESEC

0

Un nou proiect AIESEC în Constanţa! O şcoală de vară pentru organizaţiile non-guvernamentale ce se va desfăşura până pe data de 30 august 2009.

aiesec-constanta„Organizatia AIESEC Constanta a lansat în data de 21 iulie un nou proiect, numit Cross, ce se va desfasura pana pe 30 august. Cross se concentreaza pe sustinerea unei scoli de vara pentru organizatiile non-guvernamentale cat si pe organizarea a 4 evenimente ce implica companii, studenti, stagiari internationali cat si presa.” anunţă comunicatemedia.ro
Trainingurile scolii de vara pentru ONG-uri vor fi sustinute de catre trei stagiari din Grecia, Lituania si Ucraina, si se vor axa pe domeniile marketing, finante, resurse umane si managementul proiectelor.” conform Ştiri ONG.
„AIESEC, cea mai mare organizatie de studenti, este platforma internationala ce permite tinerilor sa-si descopere si sa-si dezvolte potentialul, pentru a avea un impact pozitiv in societate..

Pe langa cele peste 8,000 de pozitii de leadership si peste 350 de conferinte pe care le ofera celor 27,000 de membri, AIESEC are si un program de Exchange ce ofera unui numar de peste 4,500 de studenti si proaspat absolventi oportunitatea de a trai si munci intr-o alta tara.

AIESEC Constanta face parte din AIESEC Romania alaturi de alte 12 comitete locale: Brasov, Oradea, Timisoara, Sibiu, Targu Mures, Craiova, Bucuresti, Iasi, Galati, Cluj, Pitesti, Ploiesti si e parte integrala a unei retele internationale ce cuprinde 100 de tari si teritorii.”

Mai multe informaţii despre AIESEC şi despre programele desfăşurate pe site-ul AIESEC.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează