Școala de Valori: Căutăm TRAINER pasionat care să contribuie alături de noi la dezvoltarea tinerilor și susținerea profesorilor din România

0

Locuiești într-una dintre aceste localități?

Câmpulung, Timișoara, Blaj, Onești, Dorohoi, Bacău, Focșani, Bistrița, Suceava, Câmpina, Baia Mare.

Te așteptăm cu un CV pe adresa traineri@scoaladevalori.ro pentru a-ți povesti despre proiectele pe care urmează să le desfășurăm în zona ta.

Haide să ne cunoaștem!

Dacă vrei să știi mai multe despre noi, întră pe scoaladevalori.ro!

Despre autor

avatar

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală apărută în 2009 ca urmare a unei idei îndrăznețe a mai multor tineri întreprinzători. În toate ”viitorurile posibile”, vor avea succes aceia care își explorează potențialul și învață să se auto-depășească, colaborează cu celelalte generații și caută activ oportunități astfel încât să contribuie la transformarea societății, oferind bunăstare generațiilor prezente și viitoare. Misiunea Școlii de Valori este aceea de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor lor vieți, fiind singura asociație din România care implementează în programele sale educația centrată pe valori. Acest model educațional implică dezvoltarea de competențe împărțite pe patru arii: dezvoltarea caracterului, explorarea personalității, implicare civică și well-being. Școala de Valori dezvoltă patru programe educaționale naționale: Adoptă un Liceu, Excepționalii, Laboratorul de Cariere și Arcademia prin care contribuie activ la dezvoltarea educației din România, oferind cunoaștere și îndrumare adolescenților, tinerilor și profesorilor.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.