Sales School, IT School si Timisoara Branding / AIESEC University, 10 martie 2010, Timisoara

0

AIESEC Timisoara desfasoara anual un proiect ce are ca scop invatarea alternativa pe diferite arii functionale, si anume AIESEC University, ce va avea evenimentul de deschidere pe data de 10 martie a.c la Aula Magna a Universitatii de Vest!

Comunicat de presa
Eveniment educational oferit de AIESEC Timisoara

AIESEC University, cel mai mare proiect desfasurat de AIESEC Timisoara isi deschide portile si in acest an, avand drept obiectiv oferirea unei experiente de invatare complete si relevante.

Cand? In data de 10 martie a.c, in Aula Magna. Unde? la etajul 1 al Universitatii de Vest, Timisoara

Studentii vor putea aplica pentru una dintre cele trei scoli care intregesc proiectul, si anume Sales School, IT School si Timisoara Branding. Elementul nou al acestei editii este o conferinta pe tema sustenabilitatii.

Va asteptam, pe data de 10 martie in Aula Magna a Universitatii de Vest pentru a afla mai multe amanunte!

Alexandra IACOVANIA

PR&Media Responsible, AIESEC Timisoara
Website: www.aiesectm.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează