ROLANG organizează la Sibiu cea de-a 11-a ediție a școlii de vară de limba română pentru studenți internaționali

0

Școala de vară ROLANG se adresează studenților cu orice nivel de cunoaștere a limbii române, oferind cursuri intensive pentru a accelera perfecționarea limbii. Cea de-a 11-a ediție a școlii de vară ROLANG se va desfășura în perioada 12-23 august 2024, la Sibiu.

Studenții vor învăță limba română în fermecătorul oraș Sibiu, unde îi așteaptă un amestec de istorie, cultură și modernitate. Cândva inima sașilor transilvăneni, orașul vechi al Sibiului a fost recunoscut de Forbes ca fiind „al 8-lea cel mai idilic loc în care să trăiești în Europa” și a fost Capitală Europeană Culturală alături de Luxemburg în 2007.

Indiferent dacă studenții sunt începători sau avansați, profesorii ROLANG îi vor ajuta să își dezvolte abilitățile într-un mediu de învățare plăcut și încurajator. Cursurile prioritizează învățarea comunicativă, oferind oportunități ample pentru studenți de a exersa vorbirea, ascultarea, citirea și scrierea. Școala de vară oferă, de asemenea, o șansă de a intra în contact cu oameni din întreaga lume, deoarece clasele sunt internaționale, atrăgând studenți din diverse medii și țări.

Programul include sesiuni de dimineață (30 de ore de cursuri pentru nivelurile A1, A2, B1 și B2) și activități după-amiaza (2 ore de întrebări și răspunsuri, 4 ore de lecții de conversație, vizite la muzee, proiecții de filme, tur ghidat al centrului orașului Sibiu, turul comunismului, prelegere despre istoria României și petreceri de socializare).

Participanții trebuie să aibă cel puțin 18 ani pentru a se înscrie în program. Sesiunile de curs sunt adaptate la scenarii din viața reală și includ jocuri de rol, discuții, exerciții de vocabular și gramatică.

La finalizarea cursului, studenții vor fi supuși unei evaluări și vor primi un certificat care indică nivelul lor de cunoaștere a limbii române

În timpul programului școlii de vară, studenții vor avea ocazia:

-Să studieze limba română în clase mici și interactive cu profesori experimentați.

-Să participe la o serie de activități culturale, excursii și activități în aer liber, inclusiv vizite la muzee locale, situri istorice și evenimente culturale.

-Să experimenteze viața în vibrantul oraș Sibiu, unul dintre cele mai frumoase orașe din România.

-Să se întâlnească cu alți studenți din întreaga lume și să își facă noi prieteni în timp ce învață limba română.

-Să își îmbunătățească abilitățile de ascultare, vorbire, citire și scriere în limba română.

Pentru mai multe informații sau pentru înscrierea la școala de vară, vă rugăm să vă înregistrați la următorul link: https://rolang.ro/romanian-summer-school

Înființată în 2009 de către Dr. Mona Moldoveanu Pologea, doctor în lingvistică, școala ROLANG din București primește anual aproximativ 1200 de studenți. Instituția oferă diverse programe de limba română, inclusiv cursuri de grup la diferite niveluri de competență, cursuri individuale personalizate, programe de școală de vară, cursuri online, programe specializate de limba română pentru afaceri, cetățenie și turism, precum și cursuri de integrare culturală. În plus, școala deține  propria editură, producând materiale educaționale precum manualele „Learn Romanian” și cartea „Romanian Verbs”.

ROLANG a câștigat premiul internațional „Language school of the year” în 2017, 2018 și 2019, oferit de „iStudy Global Awards” (Marea Britanie), trofeul „Top 100 România” (2022) și „Trofeul de Aur”, două clasamente prestigioase care țin cont de recenziile clienților și de popularitatea companiilor. De asemenea, școala ROLANG a devenit primul centru de limbi străine din România care oferă programul de formare a profesorilor EUROLTA (European Certificate in Language Teaching to Adults), recunoscut la nivel internațional.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.