Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Reîncepe CAFENEAUA FILOSOFICĂ în Constanța!

0

Asociația Culturală Noua Acropolă vă invită la 3 întâlniri cu filosofia și întrebări atemporale ale vieții, în atmosfera plăcută a Terasei Hotelului Palace din Centrul Istoric al Constanței.

Cafeneaua-Filosofica-2016_RGB

La prima întâlnire, de duminică 28 august, ora 11, vă propunem să ne gândim la CE ESTE SUFLETUL?. Duminică 18 septembrie, ora 11, vom discuta DESPRE VOINȚĂ, iar duminică 25 septembrie, de la ora 11, vă invităm să reflectăm în jurul temei IDEALISMUL ASTĂZI.

Cafeneaua Filosofică este un prilej de reflecție și de schimb de idei, un dialog rațional, bazat pe curtoazie. Participanții pot descoperi cum să își exprime argumentat ideile, dar și valoarea comunicării autentice între oameni.

Intrarea este liberă, iar consumația se achită de către participanți.Vă așteptăm pe Terasa Hotelului PALACE, printre aromele de cafea!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.