Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Regional Training Seminar Spring 2012 – O experienta de invatare calitativa

0

AIESEC Timisoara, impreuna cu AIESEC Arad si AIESEC Oradea s-au reunit intr-un format armonios la Suncuius, judetul Bihor, cu ocazia conferintei Regional Training Seminar Spring 2012. In perioada 19-22 aprilie, membrii celor trei locale au avut sansa de a lua parte la noi provocari, asa cum a spus si tema acestei conferinte, „I dare YOU to…” Gandit in special pentru intampinarea membrilor noi din fiecare local, RTS Spring 2012 a contribuit la o mai buna intelegere a organizatiei si a deschis drumul spre noi initiative.

Evenimentul a avut ca scop principal o serie de sesiuni impartite pe doua directii, pentru membri noi si pentru cei vechi. Programul conferintei pentru cei noi s-a axat in pricipal pe sesiuni de autocunoastere, cunoastere a celorlalti membri cat si de consolidare a echipei, luarea de decizii si intelegerea notiunii de leadership, a principiilor si valorilor AIESEC. De pe urma sesiunilor dedicate membrilor vechi s-au indradacinat cunostiinte puternice privind proiectele AIESEC Romania, oportunitati de creare a unor proiecte noi, cu posibilitate de implementare. De asemenea, au avut loc sesiuni de planificare a carierei, coordonarea echipei si deschiderea caii spre noi initiative de leadership.

Unul dintre scopurile majore a acestei conferinte a fost ca fiecare membru sa se identifice cu una sau mai multe oportunitati oferite de AIESEC, astfel incat acestia sa poata lua cele mai potrivite decizii privind dezvoltarea lor in cadrul organizatiei si nu numai. RTS Spring 2012 a fost o memorabila experienta de consolidare a retelei regionale AIESEC, formata din cele trei locale, AIESEC Timisoara, AIESEC Arad si AIESEC Oradea, iar prin sesiunile comune, unde s-au reunit ambele categorii de membri, s-au creat legaturi de prietenie extraordinare, motivatie inzecita, impreuna cu impartasirea de experiente si cunostinte. Prin aceasta conferinta, participantii au dobandit toate cunostintele necesare pentru a-si incepe drumul in AIESEC.

Pentru mai multe informatii accesati si www.aiesectm.ro

Despre autor

avatar

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, condusă de către studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. Avem ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale tinerilor, pentru ca ei să aducă un plus de valoare în societate. În momentul de față, AIESEC este prezent în peste 124 țări și teritorii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.