Programul Leaders for Justice 15 (2024) este deschis tinerilor juriști între 22 și 35 de ani -înscrieri până duminică, 1 octombrie 2023

0

Programul Leaders for Justice 15 (2024) este deschis tinerilor juriști între 22 și 35 de ani, aflați în primii șapte ani de carieră profesională (judecători, procurori, grefieri, avocați, consilieri juridici, notari publici, mediatori, executori judecătorești, juriști în ONG-uri sau companii, asistenți universitari, ofițeri de poliție cu studii în drept, etc.), masteranzilor, doctoranzilor, precum și studenţilor la drept aflați în anul 4 de studiu.

Leaders for Justice 15 înseamnă 6 sesiuni de training, Întâlnirea Anuală a Comunității LfJ, implementarea de proiecte, un eveniment de absolvire (2024) și vizita de studiu în Germania (2025).

Leaders for Justice (LfJ) e despre oameni și valori, despre dorința de a te cunoaște mai bine și a crește, despre prietenie și nevoia de dreptate, despre motivații puternice și curajul de a face schimbări în jur: pe strada ta, în echipa de la birou sau în instituție, în profesie, în sistem sau în societate.

Vom selecta 20 de tineri juriști cu potenţial de lideri, motivați să pună umărul la schimbări durabile și dornici să rămână parte activă din comunitatea noastră formată din 270 de juriști din toată țara!

Trimite-ne un CV, scrisoare de motivație și un eseu până pe 1 octombrie (23:59) și intri în procesul de selecție pentru generația 15 de participanți ai singurului program de leadership dedicat tinerilor juriști din România!

Toate detaliile despre program, comunitate sau cerințele pentru dosarul de candidatură sunt aici și în documentul din anexă aici: CfA LfJ15

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.