Programare C++ pentru elevi – orice nivel cu Școala IT Junior

0

De ce să înveți programare C++? Gama largă de aplicații pentru C++ și modul în care poate fi utilizat în situații reale se concentrează pe simplitate și performanță. Limbajul de programare C/C++ este unul din cel mai popular limbaj de programare pentru informatică în școală.

Ce este limbajul de programare C++?

Limbajul de programare C++ este, fără îndoială, unul dintre cele mai puternice limbaje și, de asemenea, are o gamă foarte largă de aplicații. Este adesea utilizat pentru dezvoltarea de jocuri, dezvoltarea de aplicații, scrierea site-urilor web și sisteme integrate. Iată care sunt cele mai comune aplicații ale C++:

  • Sisteme integrate: Sistemele integrate sunt microprocesoare cu componente hardware și software care funcționează în cadrul unui sistem mai mare. Printre exemple se numără ceasurile inteligente, dispozitivele și mașinile medicale.
  • Dezvoltarea de jocuri: Datorită puterii sale, C++ este, de asemenea, folosit foarte mult în dezvoltarea de jocuri și este excelent pentru jocurile 3D și cele cu mai mulți jucători. Unul dintre jocurile populare dezvoltate cu ajutorul motoarelor de jocuri C++ este Call of Duty.
  • Dezvoltarea unor aplicații sau produselor Microsoft Office precum Google Earth, Picasa, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Acrobat Reader, etc

Cui se adresează cursul de programare C++?

  • tuturor elevilor de gimnaziu sau liceu indiferent de nivelul de pregătire anterioară, începător sau avansat.
  • Elevilor cu vârste între 10-18 ani care doresc să aprofundeze noțiunile învățate la informatică sau să participle la olimpiade.

Modalități de desfășurare a cursului

Cursurile se desfasoară la sediu din Bucuresti, online, în grupe sub formă de club sau 1 la1.

Ce vei învăța

  • să experimentezi principii de programare cu C++ și algoritmi
  • să utilizezi practic limbajul de programare C++ algoritmică și logică

Programa

Curs începător– Introducere în C/C++

Curs intermediar C/C++

Curs avansat C/C++

La Școala IT Junior oferim cel mai potrivit mediu pentru dobândirea abilităților de programare. Copii sau adolescenți, începători sau cu nivel avansat, te asteptăm la cursuri de programare C/C++ pentru copii si adolescenticu vârste între 10-18 ani adaptate pe nevoile fiecăruia.

#cursuriprogramarecopii   #cursdeprogramarepentrucopii  #programarepentrucopiionline  #programarepentrucopiibucuresti  #c++pentrucopii

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.