Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Premierea elitelor în cadrul Zilelor Tehnice Studențești la Timișoara

0

Premierea elitelor din Facultatea de Mecanică în cadrul Zilelor Tehnice Studențești

Liga Studenților din Facultatea de Mecanică din Timișoara, prima organizație studențească din România, a organizat ieri 26 mai premierea celor mai buni studenți ai facultății într-o ceremonie închizând Conferința Internațională “Zilele Tehnice Studențești 2011” (ZTS 2011). În În prezidiu am avut onoarea să ii avem pe decanul Facultății de Mecanică prof. dr. ing. Liviu BERETEU, vicepreședintele AGIR Timișoara prof. dr. ing. ec. Dumitru MNERIE. Concursurile profesionale au fost diverse, cuprinzând o largă arie a ceea ce se numește inginerie mecanică. Premiile primite au fost conținute din tricouri, pixuri, diplome, agende și cartele de telefonie mobilă. Asociația Generală a Inginerilor din România a acordat de asemenea diplome de excelență studenților clasați pe primele poziții. Studenții de elită premiați în cadrul concursurilor sunt:
– Zilele Educației Mecatronice
FILIP Gelu, SZILAGYI Andrei – locul III faza națională
– Concursul de sudură “prof. Radu Dumitru”
VĂDUVA Vasile-Gabriel, Arpad LASZLO – locul I; CAJVAN Silviu, ROMAN Ionuț – locul II; PELLE Silviu, DRUGĂ Valentin – locul III
– Concursul de rezistența materialelor “C.C. Teodorescu”
MARTON Zsolt, MATANIE Abel – locul I faza națională; GAVRILĂ Răzvan, COMȘA Diana – locul I faza națională; ZÎMBRAN Radu, SAAD Kmied – locul III faza națională
– Concursul de mecanică “Traian Lalescu”
PRAȚA Gabriel – locul I ; KRISTOF Robert – locul II; FALC Alexandru – locul III
– Concursul de modelare parametrică 2D “StudentCAD”
VULCU Anamaria – locul I; RUSZ Aurica – locul II; JURJ Nicolae – locul III

ZTS este o acțiune de prestigiu în mediul universitar studențesc românesc și internațional și are scopul de generare al unei platforme educaționale studențești de elită și formarea de opinii despre viitorul tehnic. În cadrul ZTS se organizează în fiecare an sesiuni de comunicări științifice, tururi de facultăți, sesiuni de workshopuri, concursuri profesionale, vizite tehnice.

Această acțiune nu ar fi fost posibilă fără ajutorul Universității “Politehnica” din Timișoara, Facultății de Mecanică, Asociației Generale a Inginerilor din România și RATT Timișoara. Important de menționat este si cofinanțarea acordată de Consiliul Județean Timiș în cadrul Agendei Culturale 2011.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.