Premierea elitelor în cadrul Zilelor Tehnice Studențești la Timișoara

0

Premierea elitelor din Facultatea de Mecanică în cadrul Zilelor Tehnice Studențești

Liga Studenților din Facultatea de Mecanică din Timișoara, prima organizație studențească din România, a organizat ieri 26 mai premierea celor mai buni studenți ai facultății într-o ceremonie închizând Conferința Internațională “Zilele Tehnice Studențești 2011” (ZTS 2011). În În prezidiu am avut onoarea să ii avem pe decanul Facultății de Mecanică prof. dr. ing. Liviu BERETEU, vicepreședintele AGIR Timișoara prof. dr. ing. ec. Dumitru MNERIE. Concursurile profesionale au fost diverse, cuprinzând o largă arie a ceea ce se numește inginerie mecanică. Premiile primite au fost conținute din tricouri, pixuri, diplome, agende și cartele de telefonie mobilă. Asociația Generală a Inginerilor din România a acordat de asemenea diplome de excelență studenților clasați pe primele poziții. Studenții de elită premiați în cadrul concursurilor sunt:
– Zilele Educației Mecatronice
FILIP Gelu, SZILAGYI Andrei – locul III faza națională
– Concursul de sudură “prof. Radu Dumitru”
VĂDUVA Vasile-Gabriel, Arpad LASZLO – locul I; CAJVAN Silviu, ROMAN Ionuț – locul II; PELLE Silviu, DRUGĂ Valentin – locul III
– Concursul de rezistența materialelor “C.C. Teodorescu”
MARTON Zsolt, MATANIE Abel – locul I faza națională; GAVRILĂ Răzvan, COMȘA Diana – locul I faza națională; ZÎMBRAN Radu, SAAD Kmied – locul III faza națională
– Concursul de mecanică “Traian Lalescu”
PRAȚA Gabriel – locul I ; KRISTOF Robert – locul II; FALC Alexandru – locul III
– Concursul de modelare parametrică 2D “StudentCAD”
VULCU Anamaria – locul I; RUSZ Aurica – locul II; JURJ Nicolae – locul III

ZTS este o acțiune de prestigiu în mediul universitar studențesc românesc și internațional și are scopul de generare al unei platforme educaționale studențești de elită și formarea de opinii despre viitorul tehnic. În cadrul ZTS se organizează în fiecare an sesiuni de comunicări științifice, tururi de facultăți, sesiuni de workshopuri, concursuri profesionale, vizite tehnice.

Această acțiune nu ar fi fost posibilă fără ajutorul Universității “Politehnica” din Timișoara, Facultății de Mecanică, Asociației Generale a Inginerilor din România și RATT Timișoara. Important de menționat este si cofinanțarea acordată de Consiliul Județean Timiș în cadrul Agendei Culturale 2011.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează