Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Prelegere filosofică – Mitul lui Heracle / Joi, 6 decembrie 2012

0

Asociatia culturala Noua Acropola va invita joi, 6 decembrie 2012, ora 18:30, la o prelegere filosofica intitulata Mitul lui Heracle sau despre depasirea cu succes a probelor si dificultatilor vietii. 

 

Conferentiar: Monica VARGA
Loc de desfasurare:
Cafe TEXT, corpul A al cladirii Bastion

Cine a fost Hercule si ce poate avea omul contemporan in comun cu acesta? Viata este o scoala ne invatau filosofii antici si aveau dreptate, deoarece fiecare dificultate pe care noi o numim „problema” poate fi interpretata ca o proba care ne faciliteaza cunoasterea de sine si, ulterior, conducerea de sine. Provocare pe care o lansam prin aceasta conferinta este de a aborda viata cu o atitudine diferita si de a identifica solutiile care sa ne conduca spre o viata mai fericita si mai implinita.

Dupa conferinta va invitam sa vizionati filmul filosofic Hercule si probele vietii.

Intrarea este libera!
Pentru mai multe informatii:
Telefon: 0744 635 490
Email: 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.