„Play and Discover” la Sulina in 16 martie 2011

0

« PLAY AND DISCOVER », SERVICIUL EUROPEAN DE VOLUNTARIAT – O SANSA PENTRU FIECARE TANAR

Tinerii cat si institutiile din Sulina implicate in proiecte cu si pentru tineri pot afla informatii despre proiectele internationale derulate in cadrul programului Tineret in Actiune, Serviciul European de Voluntariat intr-o actiune deschisa publicului larg care se va desfasura in ziua de 16 martie 2011 in Sulina.

Fundatia Chance For Life in parteneriat cu Primaria Orasului Sulina organizeaza in data de 16 martie 2011 la ora 17:00, seminarul „Play and Discover  – Serviciul European de Voluntariat o sansa pentru fiecare tanar” VINO SA AFLI MAI MULTE!

Seminarul va avea loc la sediul proiectului Bursa Vodafone Sulina si al Bibliotecii Sulina. In cadrul seminarului vor fi prezentate informatii despre posibilitatile oferite de proiectele derulate in cadrul Serviciului European de Voluntariat prin programul „Tineret in Actiune”, vor fi facute cunoscute oportunitatile oferite de implicarea intr-un proiect prin Serviul European de Voluntariat, modalitatile de participare la un astfel de proiect si beneficiile educatiei non-formale.

De asemenea participantii vor avea ocazia sa se intalneasca si sa cunoasca aspecte din experienta traita in cadrul unui astfel de proiect de catre doi voluntari care au ales sa vina in Romania timp de un an de zile.

Seminarul se adreseaza tinerilor intre 18 si 30 de ani dar si reprezentantilor organizatiilor neguvernamentale si institutiilor publice care lucreaza cu voluntari si care ar putea dezvolta astfel de proiecte.

Aceasta actiune este organizata in cadrul proiectului „Play and Discover”, finantat de Agentia Nationala pentru Proiecte Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale prin Programul Tineret in Actiune, Actiunea 2, Serviciul European de Voluntariat. Proiectul se desfasoara in perioada 15 mai 2010 – 15 iunie 2011, in parteneriat international parteneriat cu organizatia “ICE Reseau Francophone” din Franta si consta în implicare a 2 doi tineri voluntari veniti din Franta in programe educationale pentru copiii beneficiari ai Fundatiei Chance for Life.

„Play and Discover”  isi propune sa promoveze voluntariatul si sa ii ajute pe cei doi voluntari implicati sa isi dezvolte abilitatile de lucru cu copiii, sa se dezvolte personal intr-un mediu intercultural.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează