Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Play and Discover” la Sulina in 16 martie 2011

0

« PLAY AND DISCOVER », SERVICIUL EUROPEAN DE VOLUNTARIAT – O SANSA PENTRU FIECARE TANAR

Tinerii cat si institutiile din Sulina implicate in proiecte cu si pentru tineri pot afla informatii despre proiectele internationale derulate in cadrul programului Tineret in Actiune, Serviciul European de Voluntariat intr-o actiune deschisa publicului larg care se va desfasura in ziua de 16 martie 2011 in Sulina.

Fundatia Chance For Life in parteneriat cu Primaria Orasului Sulina organizeaza in data de 16 martie 2011 la ora 17:00, seminarul „Play and Discover  – Serviciul European de Voluntariat o sansa pentru fiecare tanar” VINO SA AFLI MAI MULTE!

Seminarul va avea loc la sediul proiectului Bursa Vodafone Sulina si al Bibliotecii Sulina. In cadrul seminarului vor fi prezentate informatii despre posibilitatile oferite de proiectele derulate in cadrul Serviciului European de Voluntariat prin programul „Tineret in Actiune”, vor fi facute cunoscute oportunitatile oferite de implicarea intr-un proiect prin Serviul European de Voluntariat, modalitatile de participare la un astfel de proiect si beneficiile educatiei non-formale.

De asemenea participantii vor avea ocazia sa se intalneasca si sa cunoasca aspecte din experienta traita in cadrul unui astfel de proiect de catre doi voluntari care au ales sa vina in Romania timp de un an de zile.

Seminarul se adreseaza tinerilor intre 18 si 30 de ani dar si reprezentantilor organizatiilor neguvernamentale si institutiilor publice care lucreaza cu voluntari si care ar putea dezvolta astfel de proiecte.

Aceasta actiune este organizata in cadrul proiectului „Play and Discover”, finantat de Agentia Nationala pentru Proiecte Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale prin Programul Tineret in Actiune, Actiunea 2, Serviciul European de Voluntariat. Proiectul se desfasoara in perioada 15 mai 2010 – 15 iunie 2011, in parteneriat international parteneriat cu organizatia “ICE Reseau Francophone” din Franta si consta în implicare a 2 doi tineri voluntari veniti din Franta in programe educationale pentru copiii beneficiari ai Fundatiei Chance for Life.

„Play and Discover”  isi propune sa promoveze voluntariatul si sa ii ajute pe cei doi voluntari implicati sa isi dezvolte abilitatile de lucru cu copiii, sa se dezvolte personal intr-un mediu intercultural.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.