Oportunitate internațională pentru tineri antreprenori. HUB din Budapesta caută antreprenori cu afaceri sociale pentru a le oferi mentoring

0

Oportunitate internațională pentru tineri antreprenori. Un hub din Budapesta caută antreprenori cu afaceri sociale pentru a le oferi mentoring în capitala Ungariei.

Programul oferă un grup internațional de mentori din companii mari, parteneriate cu corporații din Ungaria, spațiu de coworking cu o comunitate, bani de pizza, acces la diverse servicii. Programul nu îți cere vreo parte din business.

Mai multe detalii găsiți aici.

Who we are

We are an incubation ecosystem providing talent management services such as events, meetups, hackathons and consultancy. The most promising teams can join our 3-month long mentoring program.

Mentoring program
Our mentoring program is an accelerator helping early-stage social impact startups focusing on sports and healthcare, working and learning, mobility and urban development.

We offer a 3-month long program in a coworking space with diverse, international mentors, workshops, learning opportunities and introductions to the most important investors. And we don’t take equity.

http://designterminal.org/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.