O ciocolată în dar pentru copiii defavorizaţi ai Timişoarei

0

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, Salvaţi Copiii Filiala Timiş şi Let’s Chocolate au încheiat un parteneriat prin care au invitat  timişorenii să li se alăture într-un prim proiect comun cu un puternic caracter social, intitulat, în mod simbolic, „O ciocolată în dar”.

Proiectul s-a  derulat în perioada 27 mai – 2 iunie la Ciocolateria Let’s Chocolate din Iulius Mall Timişoara şi a presupus oferirea, în mod simbolic, a unei ciocolate tuturor clienţilor ciocolateriei, în schimbul unei donaţii din partea acestora pentru Salvaţi Copiii.

Cu ajutorul clienților ciocolateriei, în cadrul acestei campanii s-a strans suma de 2.149 lei, bani care vor fi destinați organizării școlii de vară pentru copiii beneficiari ai proiectelor „Centrul de Asistență Educațională pentru Copiii Dezavantajați” și  „Centrul Creștem Împreună”.

 

„Proiectul „O ciocolată în dar” derulat în parteneriat cu ciocolateria Let’s Chocolate ne va permite să încadrăm în şcoala de vară aproximativ 70 de copii cu vârste cuprinse între 6 şi 15 ani, începând cu 1 iulie 2013. Le mulţumim timişorenilor pentru implicarea în această campanie, spune Mihai Gafencu, Preşedintele Salvaţi Copiii Timiş.

 

Celor două organizaţii li s-a alăturat şi Intelligent Logo, una din cele mai puternice agenţii de identitate vizuală din oraş, care a suportat o parte din costurile campaniei, asigurând creaţia şi producţia materialelor de promovare.

flayer campanie donatii salvati copii

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează