O ciocolată în dar pentru copiii defavorizaţi ai Timişoarei

0

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, Salvaţi Copiii Filiala Timiş şi Let’s Chocolate au încheiat un parteneriat prin care au invitat  timişorenii să li se alăture într-un prim proiect comun cu un puternic caracter social, intitulat, în mod simbolic, „O ciocolată în dar”.

Proiectul s-a  derulat în perioada 27 mai – 2 iunie la Ciocolateria Let’s Chocolate din Iulius Mall Timişoara şi a presupus oferirea, în mod simbolic, a unei ciocolate tuturor clienţilor ciocolateriei, în schimbul unei donaţii din partea acestora pentru Salvaţi Copiii.

Cu ajutorul clienților ciocolateriei, în cadrul acestei campanii s-a strans suma de 2.149 lei, bani care vor fi destinați organizării școlii de vară pentru copiii beneficiari ai proiectelor „Centrul de Asistență Educațională pentru Copiii Dezavantajați” și  „Centrul Creștem Împreună”.

 

„Proiectul „O ciocolată în dar” derulat în parteneriat cu ciocolateria Let’s Chocolate ne va permite să încadrăm în şcoala de vară aproximativ 70 de copii cu vârste cuprinse între 6 şi 15 ani, începând cu 1 iulie 2013. Le mulţumim timişorenilor pentru implicarea în această campanie, spune Mihai Gafencu, Preşedintele Salvaţi Copiii Timiş.

 

Celor două organizaţii li s-a alăturat şi Intelligent Logo, una din cele mai puternice agenţii de identitate vizuală din oraş, care a suportat o parte din costurile campaniei, asigurând creaţia şi producţia materialelor de promovare.

flayer campanie donatii salvati copii

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează