Novakid creează o academie inovatoare pentru a ajuta profesorii de engleză online să exceleze în predarea tinerilor cursanți

0

Novakid, unul dintre cei mai importanți furnizori de experți din Europa în predarea limbii engleze ca limbă străină pentru copii de 4-12 ani, a lansat Novakid Teacher Academy. 

Primul curs oferit profesorilor de engleză ca a doua limbă (ESL) ,cu și fără experiență, este cursul Novakid TEYL*, un program amplu care include sfaturi și soluții practice despre cum să excelezi în predarea lecțiilor online pentru copii. Acest curs acreditat CPD** le va aduce profesorilor un certificat de 35 de ore, iar profesorii au la dispoziție 60 de zile pentru a finaliza cursul atunci când le permite programul lor.

Programul se adresează unei game variate de clienți: de la părinți care fac școala de acasă la instituții publice (de la grădinițe la universități). Cursurile vor oferi participanților setul de competențe necesare pentru a preda cu succes copiilor online.

Elena Campanella, Directoarea de operațiuni pentru profesori la Novakid, a declarat: „În calitate de platformă de învățare a limbii engleze ca a doua limbă (ESL), lider în industrie, pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani, am decis să oferim materialele noastre de curs pentru a-i ajuta pe cei interesați să își înceapă călătoria în lumea ESL. Acest curs autogestionat include informații structurate, studii de caz privind cele mai bune practici și sfaturi de predare, toate dezvoltate de către tutorii noștri de top din echipa de dezvoltare a profesorilor. Cu lansarea Academiei pentru profesori, Novakid pune prima cărămidă în stabilirea unui nou centru de formare ESL”.

Novakid Teacher Academy pune accent pe trei domenii de interes:

1. Certificarea profesorilor: Acreditarea CPD UK (Organismul britanic de Formare profesională continuă) confirmă faptul că deținătorii certificatelor Novakid Teacher Academy au competențele necesare pentru a lucra în industria de predare a limbii engleze pentru tinerii care învață (TEYL). Serviciul de acreditare CPD este cea mai mare și cea mai importantă instituție independentă de acreditare CPD din lume, care operează în toate sectoarele industriale.

2. Biblioteca cursurilor Teacher Academy: Până în septembrie 2023, participanții vor avea acces la o colecție de cursuri certificate scurte, asincrone, care pot fi absolvite pe cont propriu sau ca parte a unui pachet de cursuri. Aceste cursuri sunt dezvoltate intern de către echipa Novakid și includ webinare și materiale didactice imprimabile potrivite atât pentru predarea online, cât și offline.

3. Comunitatea profesorilor Novakid: Toți profesorii neafiliați vor putea accesa platforma pentru a împărtăși cele mai bune practici, a învăța și a se implica cu alți profesori. Comunitatea va permite tuturor participanților la curs să se conecteze unii cu alții atunci când au nevoie de sprijin în timpul parcurgerii acestui curs de sine stătător. În plus, aceștia vor primi acces exclusiv la evenimente speciale.

Învățarea limbii engleze a crescut în importanță de când majoritatea școlilor publice au făcut obligatorii orele de engleză. La rândul lor, copiii învață să vorbească limba engleză de la o vârstă mai fragedă, iar părinții au așteptări mari de la copiii lor să vorbească fluent engleza. Acest lucru a determinat companiile EdTech să profite de oportunitatea de a umple golurile dintre învățământul public și așteptările părinților. În această situație, cadrele didactice care dobândesc experiență în viața reală cu instrumentele și platformele de predare online vor avea acces la oportunități de carieră mai bune și la o retenție mai mare a elevilor.

Conform unei serii de cercetări efectuate pe diferiți furnizori TEFL***, există în medie 20.000 de anunțuri de locuri de muncă pe platformele TEFL. S-a constatat că experiența didactică este mai puțin importantă pentru angajatorii TEFL decât certificarea TEFL. De fapt, majoritatea posturilor scoase la concurs au fost deschise pentru cadrele didactice nou calificate. Acest lucru poate fi atribuit revizuirii metodelor de predare – de la clasele offline la cele online sau hibride. Flexibilitatea și CPD sunt cele două componente cheie de care profesorii au nevoie pentru a supraviețui și prospera în sălile de clasă în continuă schimbare.

“Predarea online vă oferă oportunitatea de a vă gestiona propriul timp și potențialul de câștig – acest curs vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a fi un profesor TEYL online eficient”, a comentat Campanella.

Novakid este o companie de jocuri de învățare cunoscută mai ales pentru platforma sa de învățare a limbii engleze ca a doua limbă pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani, lider în domeniu. În calitate de platformă de învățare bazată pe jocuri, Novakid este următoarea generație de învățare online pentru copii.

Max Azarov, Directorul executiv Novakid a declarat: „Învățarea limbii engleze îi echipează pe copii cu abilitățile și talentele necesare pentru a prospera în lumea de mâine. Novakid aduce distracție, aventură și imaginație în casele elevilor noștri. Metodologia și curriculumul nostru unic permit copiilor să învețe limba engleză prin activități online captivante, distractive și jucăușe.”

Prețul redus pentru primul curs este de 29,99$ (preț normal: 54,99$).

Detalii aici.

Despre Novakid

Novakid este o companie de jocuri de învățare cunoscută mai ales pentru platforma sa de învățare a limbii engleze ca a doua limbă pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani, lider în domeniu. În calitate de platformă de învățare bazată pe jocuri, Novakid este următoarea generație de învățare online pentru copii. Metodele învechite de educație pun, fără să vrea, constrângere, stres și presiune inutile asupra copiilor și părinților. Novakid există pentru a contesta ideea că învățarea trebuie să fie plictisitoare.

Metodologia include formate de învățare individuală, de grup și de auto-învățare pentru diverse nevoi de învățare. Copiii învață limba engleză prin jocuri captivante, distractive și jucăușe cu profesorii sau în timpul exersării personale. Metoda online le permite copiilor să învețe în ritmul lor, în mediul lor preferat, democratizând în același timp educația de clasă mondială.

Programa școlară respectă Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi (CEFR) și include cele mai recente metode, cum ar fi o abordare bazată pe comunicare, CLIL și gamificarea, combinate cu o varietate de soluții de inteligență artificială, recunoaștere vocală și vizualizare 3D. Prin îmbinarea divertismentului educațional și a noilor tehnologii, Novakid încurajează dragostea pentru învățare în rândul copiilor și îi echipează cu abilitățile necesare pentru a prospera în lumea de mâine.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.