Noua Acropola iti propune testul voluntarului

0

Asociaţia Culturală  Noua Acropolă

îţi propune
testul voluntarului

Citeşte cu atenţie cele de mai jos şi bifează afirmaţiile care ţi se potrivesc:

Vreau să-i fac pe oameni fericiţi.

Cred că pot construi o lume mai bună.

Vreau să ştiu unde, cui şi cu ce pot fi de folos.

Vreau  să înţeleg ce este voluntariatul.

Cred că pentru a primi, trebuie mai întâi să dăruieşti

Sunt o persoană care face, nu doar vorbeşte!

Dacă ai bifat cel puţin trei din afirmaţiile de mai sus, FELICITĂRI!

 

Înseamnă că ai un bun potenţial de a deveni voluntar.
De aceea, te invităm, în perioada 16 – 21 iulie la standul expoziţional organizat în cadrul Zilelor voluntariatului, în Atelierul de Urbanism din str. Alba Iulia nr. 2, Timisoara.  

Te aşteptăm zilnic, între orele 11:00 şi 19:00, pentru a-ţi împărtăşi din experienţa noastră şi pentru a te ajuta să descoperi ce tip de voluntariat ţi se potriveşte.

Pentru ca să înţelegi mai bine conceptul complex de voluntariat, te invităm şi la cele patru ateliere:

Ce înseamnă voluntariatul? –  sâmbătă 16 iulie, ora 18:00

Voluntariatul cultural – duminică, 17 iulie, ora 18:00

Voluntariatul şi arta de a trăi – marţi, 19 iulie, ora 18:30

Arta de a fi fericit prin voluntariat – joi, 21 iulie, ora 18:30


Toate prezentările vor avea loc în Atelierul de Urbanism al Primăriei, din str. Alba Iulia, nr. 2

Participarea este voluntară. 


Nu eşti singurul(a) care visează o lumea mai bună. 

 

Vino să cunoşti şi alţi idealişti şi împreună vom putea descoperi soluţiile potrivite pentru timpurile pe care le trăim!

 

Asociatia culturală Noua Acropolă

na-timisoara@noua-acropola.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează