Nocturna ȘANTIER la Timişoara

0

Sâmbătă, 15 februarie, la ora 19, se dă startul la Nocturna Șantier, eveniment organizat de incubator107 Timișoara, în ROST (Str. Lucian Blaga, Nr. 3).

Seara cuprinde prezentarea schematică a unor ateliere din domenii diverse, ateliere ce se vor desfășura luna aceasta  în varianta lor amplă, dar și muzică live și alte surprize.

Atelierele în construcție sunt: meditație și muzică indiană, codul bunelor maniere în afaceri, felicitări handmade, stencil-uri și bineînțeles reparații și meștereli. Seara este o ocazie de a cunoaște „muncitorii” din spatele activităților și de a experimenta câte puțin din fiecare. Cântarea de seară este asigurată de Saska (voce) și … … la chitară. Nocturna Șantier lasă loc și de pauze de bancuri, construcții creative și alte năzbâtii de șantier.

Sunt așteptați cei curioși de noi îndeletniciri și informații, dar și cei dornici de o seară cu cântec, în ROST, de la ora 19, cu salopeta pe/la ei, cu sandviciuri în rucsac și cu 10 lei contribuție pentru proiectul incubatoricesc.

afis_santier

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.