Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Nocturna îmbulinată @incubator107 Timişoara

0

Sâmbătă, 12 aprilie, la ora 19, începe Nocturna îmbulinată a incubator107 Timișoara, la care sunteți așteptați și bineveniți.

Locul evenimentului: ROST (str. Lucian Blaga, nr. 3), durata lui: câteva ore bune, până înspre miezul nopții.

Programul nocturnei începe cu un mini-atelier de teatru de păpuși din șosete și se continuă cu prezentarea atelierelor de fericire, jonglerie și comunicare în social media. Atelierele vor fi abordate mai pe larg în perioada aprilie-mai. Invitați cu momente deosebite, muzică și magie, sunt: CHIMERA (concert) și Andrei Xmas (midnight magic).

Sunteți așteptați cu bulinele la/pe voi, pregătiți pentru o seară destul de lungă și plină de… buline. Programul detaliat și mai multe informații despre incubatorul timișorean: pe site și pe pagina de Facebook. Intrarea la nocturna de sâmbătă se face pe bază de donație de 10 RON.

afis nocturna imbulinata

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.