Micul satuc „din Austria”, ascuns printre dealurile Dobrogei

0

 

Stirile Pro TV a publicat un articol interesant despre câteva comune din România în care administrația publică a reușit să schimbe spectaculos lucrurile.

Daca strabati satele pustii si sarace ale Dobrogei ajungi si in comuna Pestera. Aici ai impresia insa ca esti intr-un mic satuc din Austria, ascuns printre dealuri. Parcul modern si elegant, dotat si cu aparate de fitness, arata mai bine decat cele din marile orase. Localnicii au si retea wireless gratuit. Pana si cei mai in varsta au aflat de la nepoti ca internetul e ceva bun. Scolile din comuna uimesc prin dotari: mobilier modern, scaune din piele pentru copii, sistem de supraveghere, videoproiectoare in fiecare sala de curs si calculatoare. Iar la baie exista uscatoare de maini.

Citește mai multe aici.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează