“Meet the Vloggers” / Timisoara

2

MEET THE VLOGGERS
FILM MAKING FOR SOCIAL MEDIA

22-23 Februarie 2014

22-23 Februarie 2014, incepand cu orele 10:00.

Organizatorii conferintei  “Meet the Vloggers”  aduc pentru dumneavoastra cei mai renumiti video-bloggeri din mediul online romanesc, pentru a va impartasii pasii care trebuie urmati atunci cand vrei sa incepi un video-blog, ce inseamna sa fi un video-blogger si de ce ai nevoie  și pentru a dezbate în fața fanilor din comunitatea locală diferite subiecte pornind de la tema generala „Film Making for Social Media”.

meet the vloggers

De asemenea, in cadrul conferintei vor avea loc ateliere de productia, regia si post-productia unui film. Participantii vor avea la dispozitie o echipa formata din  reprezentanti de seama ai industriei filmului romanesc, de la care vor invata atat theoretic, cat si practice, cum sa realizezi un film de la A la Z.

Evenimentul va avea loc în incinta City Business Center Timișoara iar pe parcursul evenimentului vor lua cuvântul toți invitații în încercarea de a răspunde prin prisma propriei experiențe întrebărilor stabilite de organizatori dar și celor adresate de către participanți.

Vloggeri prezenţi în cadrul conferinţei  sunt:
Mihai Zmenta
Bianca Adam(Tequila1428)
Tudi Popa
10 Lucruri (Ionut, Andrei, Vali)
Rezumatul Zilei (Vali)

Traineri prezenţi la atelierele de film:
Eduard Schneider
Vlad Fiscutean
Florin Iepan
Octavian Mot
Daniela Nedovescu
Ionut Trandafir

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile, programul fiind următorul:

Ziua 1:
Discuții , prezentări, sesiuni întrebări+răspunsuri despre video-blogging, social media, film making, creativitate. Vloggerii vor povesti ce înseamnă pentru ei un video blog, cum au pornit ei în această călătorie a video blogginului, relația dintre social media și film making.

Ziua 2:
Traininguri, workshopuri, ateliere.
Plenare de inchidere.

Participarea la eveniment:
30 RON/zi
50 RON/ambele zile

Pentru a-ti asigura un loc, nu uita sa apesi butonul get tickets și să completezi formularul. Avem nevoie doar de numele, e-mailul și numărul tău de telefon.

Facebook event:

Formularul de inscriere

Organizatori: Youth Creativity , StartupHub Timisoara

Parteneri: HDV Studio, Schneider Production, Mots Agency, MaxAir, Balloony, Party Armada, Casa de Cultura Studentilor Timisoara, City Business Cetre Timisoara

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

Comentează