Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Meet the Academy la Timisoara, 7 martie in Aula Magna UVT

0

AIESEC Timisoara organizeaza  “Meet the Academyin data de martie in Aula Magna UVT, eveniment de deschidere al proiectului AIESEC Academy.

AIESEC Timisoara organizeaza un eveniment cu scopul informarii publicului despre proiectul AIESEC Academy.

Va asteptam joi, 7 martie la ora 18:00 in Aula Magna din Universitatea de Vest Timisoara pentru a participa la evenimentul “Meet the Academy” unde vor fi prezenti: echipa de organizare, traineri din cadrul proiectului si companii partenere! Acest eveniment are scopul de a prezenta proiectul AIESEC Academy tinerilor studenti. In cadrul prezentarii vor vorbi atat organizatorii cat si reprezentatii firmelor despre proiect si despre toate cele trei scoli.

ro poz

AIESEC Timisoara a lansat a V-a editie a AIESEC Academy, un proiect de educatie non-formala pentru studentii din Timisoara. Proiectul consta in 3 scoli – IT School, Engineering School si Entrepreneurship School. Acesta se desfasoara in 4 saptamani de training-uri si 4 saptamani de practica.

Va invitam sa participati la eveniment alaturi de noi.

 

Despre autor

avatar

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, condusă de către studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. Avem ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale tinerilor, pentru ca ei să aducă un plus de valoare în societate. În momentul de față, AIESEC este prezent în peste 124 țări și teritorii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.