Meet our GRSPSociety London Team!

0

Vrei sa cunosti tineri romani care studiaza sau lucreaza in Londra? Daca vrei sa aflii mai multe despre echipa GRSPSociety London si sa te implici in proiectele pe care le derulam, te invitam duminica, 13 februarie, la London Business School incepand cu  13:30.

Diaspora Voteaza, Mentorship for Success, Access2Education, ARCADIA, International Classroom on Romania, Diaspora Dialogues, Join Romania sunt cateva dintre proiectele care asteapta sa te implici si tu!

Informatii suplimentare pe Facebook.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează