Medalii de argint pentru 3 elevi din Oradea la „Infomatrix 2010”

1

Trei elevi din Oradea au câştigat medalii de argint la Concursul Internaţional „Infomatrix 2010”.

Potrivit bihon.ro „Trei elevi din Oradea au fost medaliaţi cu argint la Concursul Internaţional de Proiecte Informatice, Infomatrix 2010. Tinerii au creat roboţi cu diferite aplicaţii. Astfel, doi dintre elevii orădeni înscrişi în competiţie au creat un braţ robotic care imită formidabil mişcările unei mâini, iar celălalt a creat un robot inteligent cu recunoaştere vocală.”

Premiile Infomatrix 2010
Echipele medaliate premii în bani în valoare totală de 30.000 de dolari, precum şi produse cum ar fi aplicaţii de protecţie a computerului (antivirus, firewall, etc.).

Evaluarea finaliştilor
Proiectele finaliste au fost evaluate de un juriu specialitate format din ingineri informaticieni, profesori universitari, programatori şi web designeri.

Fiecare proiect a trebui să îndeplinească anumite criterii generale, dar şi unele specifice, în funcţie de categoria din concurs la care a fost înregistrat. Printre criteriile generale de evaluare s-au numărat: documentarea, originalitatea, designul standului de prezentare, dificultate şi prezentare orală.

PS: Citeste si articolul „46 de medalii pentru echipele romanesti!

(foto Florin Ghinda, 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.