MecArt la Timișoara, ediția a II – a. Concurs de design, sculptură și poezie!

0

În perioada 30 martie- 1 aprilie 2012, Liga Studenţilor din Facultatea de Mecanică Timişoara    (LSFMT) organizează a treia ediţie a proiectului „MecArt”.  Dorim să continuăm  proiectul, pentru studenți și elevi, care au aptitudini și talente artistice, oferindu-le posibilitatea să își exprime gândurile și trăirile printr-o cale nonverbală. Îi susținem pe toți pasionații de artă, îi încurajăm să își dezvolte și perfecționeze talentul într-un cadru competitiv. Proiectul „MecArt” nu este doar o competiție  individuală, ci și una in care participanții își pot dezvolta și spiritul de echipă.

Beneficiarii proiectului sunt aproximativ 120 de liceeni din 10 licee din Timişoara si din judet. Aceștia își pot arată valoare în cele trei zile de concurs la următoarele secțiuni:

–          Grafică/ Design și Pictură

–          Grafică/ Design 3D (computerizat)

–           Sculptură

–           Creativitate

–          Poezie

Liga Studenților din Facultatea de Mecanică Timișoara (LSFMT) este prima organizație studențească înființată pe 18 noiembrie 1989 și căpătând personalitate juridică în 18 februarie 1990. Organizația este apolitică, non-guvernamentală și non-profit. Scopul ei este de reprezentare a drepturilor și intereselor studenților și implimentare de proiecte pentru tineri. LSFMT este membru fondator al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) și al Convenției Organizațiilor Studențești din Politehnica Timișoara (COSPol).

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează