Masterclass în premieră la Sports Festival 2024, cu Andre Agassi și Steffi Graf

0

Sports Festival a pregătit, pentru ziua de duminică, o ocazie unică pentru fanii tenisului din România. Andre Agassi, legenda tenisului mondial cunoscut pentru stilul său inconfundabil de joc, va susține alături de soția sa, Steffi Graf, o altă legendă a sportului cu un palmares impresionant de 22 de titluri de Grand Slam, un masterclass exclusiv. Publicul va putea să îi asculte pe cei doi și să descopere povești din culisele carierelor lor impresionante. Evenimentul va avea loc de la ora 14:00, în BTarena. Masterclass-ul va fi moderat de Andreea Esca.

Biletele masterclassului susținut de Andre Agassi și Steffi Graf la Sports Festival se pot achiziționa de pe: https://bilete.sportsfestival.com/. Taxa de participare costă 100 de lei, iar jumătate din valoarea fiecărui bilet vândut va fi donată către susținerea activității Fundației Nadia Comăneci.

Cei doi tenismeni celebri au fost invitații speciali ai Sports Festival la demonstrativul de tenis.

De-a lungul edițiilor anterioare ale Sports Festival, publicul a putut vedea la Masterclass profesioniști din sport dedicați profesiei lor, cu rezultate excepționale: Darren Cahill, Patrick Mouratoglou, Ana Maria Brânză.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.