Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mai sunt 2 zile până la încheierea recrutării AIESEC!

0

In data de 12 octombrie 2012 se incheie perioada de recrutare a organizatiei AIESEC Timisoara. Timp de 18 zile, din data de 24 septembrie si pana in 12 octombrie, AIESEC Timisoara a incurajat studentii sa ia „biletul gratuit” catre o studentie de milioane, sa se inscrie in Organizatia ce avea sa le ofere oportunitati pe diverse domenii de activitate si ocazia sa se perfectioneze atat pe plan profesional cat si personal.

Perioada de recrutare se va incheia printr-un eveniment intitulat sugestiv „Big Picture Event„. Acest eveniment va avea loc in data de 11 Octombrie 2012 de la ora 18:00 in Amfiteatrul Aula Magna din cadrul Universitatii de Vest.

In cadrul acestui eveniment, studentii interesati de organizatia noastra vor avea ocazia sa afle mai multe despre AIESEC TIMISOARA chiar de la persoane a caror viata le-a fost schimbata multumita AIESEC. Persoane precum Ovidiu Toader, Adrian Andreescu, Andrei Palamariu, vor vorbi despre experienta lor in AiESEC TIMISOARA, dar si despre oportunitatile pe care tinerii studenti le pot imbratisa in aceasta perioada, daca se inscriu in organizatie.

Pentru inscrierea in organizatie, studentii pot completa formularul de aplicare de pe site-ul AIESEC, www.aiesectm.ro, urmand mai apoi etapele de selectie.

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.