Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Liceele din Bihor au câștigat competiția națională de educație financiară Bani pentru școala ta!

0

• Peste 25.000 de elevi, profesori, părinți și alți susținători au parcurs trainingurile de educație financiară – BaniIQ și ecommerce – Banii pe net

București, 8 iunie 2016 – Colegiul Tehnic Alexandru Roman Alesd din Bihor și Colegiul Național Avram Iancu Stei din Bihor au câștigat a treia ediție a competiției naționale de educație financiară Bani pentru școala ta.

Colegiul Tehnic Alexandru Roman Alesd din Bihor va primi o finanțare echivalentă cu EUROpunctele câștigate: 4.512 de euro, după ce s-a clasat pe primul loc în cadrul competiției Bani pentru școala ta la categoria licee mari.

Categoria liceelor mici a fost câștigătă de Colegiul National Avram Iancu Stei din Bihor, care va primi o finanțare de 4.378 de euro, echivalentă cu numărul de elevi și susținători ce au parcurs trainingurile online de educație financiară și comerț electronic BaniIQ și Banii pe net.

Competitia nationala de educatie financiara Bani pentru scoala ta

Cele două finanțări oferite vor fi folosite exclusiv pentru modernizarea unităților școlare prin dotarea laboratoarelor, a claselor, achiziția de echipamente și resurse educaționale.

A treia ediție a competiției Bani pentru școala ta s-a desfășurat pe o perioadă de 8 săptămâni, timp în care peste 25.000 de elevi, profesori, părinți și alți susținători au intrat în competiție unde au parcurs cele doua traininguri câștigând EUROpuncte pentru liceele pe care le susțin și dobândind informații esențiale despre bugetul personal, venituri, cheltuieli, investiții și relația cu banca (trainingul BaniIQ), dar și despre eCommerce, drepturile celor care cumpără online, securitatea în mediul online, taxe și impozite (trainingul Baniipenet).

Competiția Bani pentru școala ta este organizată de Junior Achievement (JA) România, și face parte din programele de educație financiară și e-commerce BaniIQ și Banii pe net, programe de educație financiară realizate împreună cu Visa și băncile partenere.

Cele trei ediții ale competiției au avut ca scop formarea abilităților de a administra eficient resurse financiare și de a lua decizii responsabile în mediul offline, cât și în cel online, astfel 100.000 de elevi, profesori, părinți și alți susținători au parcurs cele două traininguri.

Mai multe informații despre competiție, traininguri, premiu și regulamentul de participare găsiți pe www.banipentruscoalata.ro

Despre Junior Achievement România
Junior Achievement România este o organizație non-profit, având ca misiune dezvoltarea în România a programelor internaționale JA de educație antreprenorială, economică, financiară, orientare profesională, sănătate și viață activă și dezvoltarea abilităților pentru viață. 39 de țări din Europa și 123 de țări din toată lumea urmează programele JA. În România, acestea sunt urmate de peste 280.000 de elevi din 1.600 de școli publice, prin parteneriatul cu Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice și cu susținerea financiară a comunității de afaceri. Mai multe informații pe www.jaromania.org.

http://www.jaromania.org

Despre autor

avatar

Junior Achievement Romania este o organizatie non-profit, avand ca misiune dezvoltarea in Romania a programelor internationale JA de educatie antreprenoriala, economica, financiara, orientare profesionala, sanatate si viata activa si dezvoltarea abilitatilor pentru viata. 39 de tari din Europa si 123 de tari din toata lumea urmeaza programele JA. In Romania, acestea sunt urmate anual de peste 200.000 de elevi din 1.400 de scoli publice, prin parteneriatul cu Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice si cu sustinerea financiara a comunitatii de afaceri. Mai multe informatii pe www.jaromania.org.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.