La X-Fair, târgul de internship-uri de la Timișoara găsești informații despre cum să lucrezi in străinătate

0

AIESEC Timișoara invită tinerii la X-Fair, târgul de internship-uri 

AIESEC Timisoara organizeaza prima ediție a târgului de internship-uri, X-Fair, cu scopul de a prezenta studenților și proaspăt absolvenților oportunitatea de a pleca în străinătate printr-un internship oferit de AIESEC.

 

Organizația AIESEC ofera în prezent 2 mari programe, prin care tinerii pot accesa un intership, și anume: Global Internship și Global Community Development. Programul numit Global Internship, ofera tinerilor români posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile profesionale în domeniul pe care îl studiază accesand un stagiu de practică plătit la o companie din străinătate. Prin programul Global Community Development tinerii pot pleca într-un internship de voluntariat, participând la diferite proiecte  care se axeaza pe schimb cultural, dezvoltarea abilităților personale și creare de activități, împreuna cu alți voluntari, care sa aduca o schimbare în societate și mediul local.

Ofertele de internship-uri pe care se va pune accentul în cadrul acestui târg vor fi axate pe domenii precum educație culturală, limbi străine, IT, inginerie electrică/electronică, marketing, management, economie și resurse umane.

X-Fair se va desfășura în această săptămână până în data de 16 noiembrie, în fiecare zi între orele 10:00-15:00, după cum urmează:

Luni, 12 Nov. 2012 – Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest, la etajul I al facultăţii

Marți și Miercuri, 13-14 Nov 2012 – Facultatea de Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Politehnica, în holul de la parterul facultății (in corpul Electro)

Joi și Vineri, 15-16 Nov 2012 – Universitatea de Vest, în holul principal

Studenții se pot înscrie la programele AIESEC și pe site-ul organizației, www.aiesectm.ro.

 

Despre autor

avatar

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, condusă de către studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. Avem ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale tinerilor, pentru ca ei să aducă un plus de valoare în societate. În momentul de față, AIESEC este prezent în peste 124 țări și teritorii.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.