ISWinT 2016: 23 de ani de cultură și tineret, International Student Week in Timișoara

0

ISWinT 2016 – 23 de ani de cultură și tineret

Cu ocazia celei de-a XXIII-a ediții a festivalului International Student Week in Timișoara (ISWinT), Timișoara devine capitala multiculturalității între 25 iulie și 3 august. Studenți din toată lumea vor veni în orașul de pe Bega pentru a avea parte de o experiență unică și pentru a interacționa cu tineri aparținând unor diferite culturi, dar care au un lucru în comun: dorința de a depăși prejudecățile legate de naționalitate, etnie sau religie.
ISWinT_Poster[A3][WEB][2016]

Organizat de Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare Timișoara (Liga AC), festivalul ISWinT aduce în fiecare an, încă din 1994, un plus de noutate și diversitate în viața culturală a orașului. Tema de anul acesta, ”Create. Improve. Apply.”, pune accentul, prin atelierele de lucru propuse, pe dezvoltarea capacității creative și inovative a studenților participanți. Abordarea este una practică, aceștia fiind provocați să își depășească limitele personale în domenii precum management, artă și tehnologie.

Pe lângă atelierele de lucru, ISWinT vine și cu o serie de activități menite să încurajeze interacțiunea dintre publicul timișorean și participanți, creând un cadru favorabil schimbului de idei și experiențe interculturale. Așadar, timișorenii sunt invitați să ia parte la evenimentele deschise, precum festivitatea de deschidere și cea de încheiere, conferința ”ISWinT Talks” sau Ziua Internațională. Punctul culminant al festivalului este reprezentat de parada oficială unde participanții, alături de organizatori, dar și de simpli trecători, vor defila pe străzile centrale ale orașului, fluturând steagurile țărilor din care provin și cântând cu voie bună.

Prin urmare, ne apropiem de încă o ediție de succes a festivalului ISWinT la care sunteți invitați să luați parte, să vă faceți noi prieteni și să scrieți alături de noi încă o pagină de istorie în viața culturală a orașului Timișoara!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.